2016. augusztus 25., csütörtök

Sörpince vendéglő gyula etlap

Magyaros ételekkel, klimatizált pince étteremben és szabadtéri teraszon várom kedves jelenlegi és leendő vendégeimet. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények - Etterem. Sörpince Vendéglő - Gyula , Kossuth tér 2. Nekünk már csak (régi nevén) Hordó mara huszonéve látogatjuk a várost és az éttermet is, melyről a mai napig csak jót tudok mondani. Hétköznap napi menüvel és bő ala carte választékkal várjuk vendégeinket. Gyulán Nézd meg a legjobb éttermeket!


Sörpince vendéglő gyula etlap

Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Foglalj asztalt akár online! A legjobb éttermek - Gyula , Magyarország.


Olvassa el a TripAdvisor utazói által írt értékeléseket Gyula legjobb éttermeiről, és keressen közöttük ár, hely és egyebek alapján. Hely jellege: étterem, bisztró, vendéglő Gyula város frekventált helyén a Várfürdőtől a sétáló utca irányában haladva kb. Sok szeretettel várjuk családias hangulatú ugyanakkor modern éttermünkbe a kedves. Ahogyan a nevéből is kiderül egy pincehelyiségben várja vendégeit. Néhány lépcsőn leérve egy hosszú, tágas tér tárul elénk sok asztallal, boxokkal, ahol nagyobb társaságok, családok is kényelmesen elférnek.


Egy hete voltam ott, barátaimmal. Kitűnően éreztük magunkat. Gyors-figyelmes kiszolgálást még hosszá teszem az alábbi dícsérő szavakhoz.


Találatok Étlap Gyula keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Gyula közelében található étterem, vendéglő , csárda területen dolgozó válallkozásoktól. Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld!


Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre. A nevezetes húsos fazékban zaftos marhahúskoncok, és zamatos leveszöldségek fõnek sáfránnyal és kakukkfûvel, egy forró velõs csont társaságában. Konyhánkon nem árulunk zsákbamacskát, a gazdag magyar kulináris hagyományokon alapuló ízeket a legmagasabb színvonalú modern konyha elvárásaival ötvözzük. Hisszük, hogy a jó ízhez a minőségi, tudatosan előállított alapanyag a legfontosabb, ezért a helyi, környékbeli őstermelőktől szerezzük be a legtöbb alapanyagot, így minden friss és adott a kifogástalan.


A Tölgyfa Étterem Gyula Város üdülő övezetében, a Várfürdőtől kb. Zoltan-Gyozo Szabo — A szűrke haját hátra fésűlve hordó, pincér igazán nem kedveli a gyerekeket! Gyula város szívében, a természet és a víz közelében, otthonos, hangulatos környezetben, korszerű nemzetközi konyhával várjuk kedves vendégeinket!


Sörpince vendéglő gyula etlap

Gyula természeti adottságai egészen kiválóak, gondoljunk csak a Körös-összefolyásra, a térséget körülölelő erdőkre, vagy az Alföld határig nyúló területeire, melyek olyan hal-, illetve vadállománnyal, valamint gabonafélékkel és háziállatokkal látták el ezt a régiót, amely párját ritkította. Találatok Étterem Gyula keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. A Kéhli Vendéglő néhány hasonló korú házzal körbevéve ma egy kis szigetnyi múltat őriz az arcnélküli kockaházak között. Hála hajdan volt híres-nevezetes törzsvendégének, a nagy magyar írónak, Krúdy Gyula úrnak, túlélte a megsemmisülést és megmaradt. Tekintse meg a Tópart Vendéglő étlapját és ha kedvet kapott ezen finomságokra, akkor térjen be hozzánk.


Az étterem tágas pincerészében elkülönített boxokban fogyaszthatjuk el az ebédet vagy vacsorát. Nyáron viszont érdemes kiülni a teraszra, ahol rengeteg virág között és árnyékot adó napernyő alatt ehetünk. Restaurant in Gyula, Békés megye Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Találatok Meleg étel Gyula keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Gyula városában biztosra mehet, mert velünk a legkiválóbb éttermekből válogathat.


Sörpince vendéglő gyula etlap

Patrióta kisvendéglő Gyula Kedves vendégeink! Az étterem hangulatos, gyertyafényes vacsorák kedvelt helye, mely alkalmas családok, kisebb baráti társaságok vendégül látására is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések