2018. október 26., péntek

Digi hiba

Hiba esetén mi a teendő? Az elemző cookie (statisztika, analitika) segítik a DIGI -t, hogy javíthassa a weboldal teljesítményét. Információt szolgáltatnak arról, hogy az oldal látogatói hogyan és honnan érkeztek a weboldalra, a meglátogatott helyekről, az ott eltöltött időről, valamint az esetleg fellépett problémákról, hibaüzenetekről is.


The best tips for years! Top genius ideas - Duration: 13:59. Unsubscribe from almasiweb? Plusz az EPG-nek úgy kéne mennie mint a Digi filmnél hogy mindett mutatja. A dinamikusan fejlődő DIGI Kft.


Magyarország egyik vezető távközlési szolgáltatója. Országosan több mint 850. Csúcstechnológiás, a legmodernebb optikai szálas hálózatán minőségi és kimagasló ár-érték arányú komplex, megbízható telekommunikációs szolgáltatásokat biztosít. Viszont közbe csináltam egy mérést édesanyámnál is (ugyanúgy óbuda, cs másik lakótelep, viszont nála már volt hálózatfejlesztés, az ezres net is elérhető (máskérdés h neki nem az van)) és ugyanúgy a feltöltés gyorsabb mint a letöltés, kb ugyanolyan arányban mint nálam.


A Digi megveszi az Invitel teljes lakossági üzletágát - itt a bejelentés! A hiba csak az internetszolgáltatást érinti, a tévéadás zavartalan. A szolgáltató nem sokkal este óra előtt közölte: központi hiba van, amelynek elhárítása folyamatban van. Kérjük, ellenőrizzék további hálózati eszközeik és az azokon futó operációs rendszerek kompatibilitását és beállításait.


Furnizeaza si telefonie fixa si mobila. Calitate la preturi accesibile. Központi hiba lépett fel a Digi szolgáltatásában.


Digi hiba

Vasárnap este az ország különböző pontjairól érkeznek a hibajelzések. Többek között Budapest több kerületéből, Szegedről, Békésről, Pécsről, Székesfehérvárról és Miskolcról is érkezett már hibajelzés a Digi. Küldj visszajelzést a Diginek. Alapvetően ettől a pillanattól kezdve minden olyan DIGI ügyfél, aki 5G-kompatibilis készülékkel rendelkezik, kipróbálhatja ezt az új hálózati technológiát a cégünk központi székhelye közelében. A következő hónapokban újabb helyszíneken fogjuk tesztelni a technológiát!


A(z) DIGI Telefon csomagjait havi 2Ft és 2Ft között kínálja mindenütt ahol rendelkezik területi lefedettséggel. Azt, hogy Önnél milyen DIGI Telefon csomagok elérhetőek, könnyen kiderítheti, ha megadja a címét és elindítja a szűrést. Ez igy is van nalam a mai napig.


Digi hiba

Viszont a decemberi szamlan mar nem szerepel az okos csomag minuszolas, ergo aremelest csinalt nalam a Digi. Digi Tv-m van ( Digi felhasználó vagyok) Ez az oldal azok számára nyújt segítséget akik Digi Tv felhasználók és a műholdas vétellel kapcsolatosan nem rendelkeznek ismeretekkel, viszont szeretnének ezzel kapcsolatosan alapismereteket szerezni. Számlázás ügyintézés, szolgáltatás vagy hibabejelentés? A UPC Ügyfélszolgálat segít megválaszolni a kérdésed! Tegnap délután széthúztam (festés miatt) a DIGI által bekötött FTTH recivert és a Huawei routert.


Miután újra összeraktam, nincs jel hiba a TV-ben, internet viszont tökéletes. Koax kábel a helyére, optikai csatlakozók a helyükre, ennek ellenére valami nem okés. Tudnátok segíteni, hogy esetleg mi okozhatja a problémát? Volt hiba ezek szerint, mert a szerelők által eddig mért 5egy kicsit növekedett, úgy 180-at.


Az itt járt szerelők szerint ONT-ig van giga -több is- , az után tűnik el. A hiba bejelentésekor közölték, hogy látják a problémát és azt órán belül, valamikor kijavítják. Fentiektől függetlenül kénytelen voltam telefonon rákérdezni, hogy akkor az én megrendelésem mikor lesz teljesítve, hiszen a megbeszélt időpontban ezt nem voltak képesek megvalósítani és másik időpont nincs. Néhány külföldi irányba jobban hasít a UPC, de az utóbbi időben azért javítgat a DIGI is a teljesítményén ami azért eddig sem volt olyan tragikus.


A gigabites letöltés és a 2megabites feltöltés papíron nagyon jól hangzik, kiváncsiak lettünk, hogy egy ilyen hozzáférés hogyan változtatja meg a felhasználói szokásokat. CA_Riasztás_Smartcard_kommunikációs hiba : Jelzi azt, hogy egy memóriakártya-kommunikáció- hiba történt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések