2018. október 4., csütörtök

Eladó ház nagykanizsa katonarét

Eladó ház nagykanizsa katonarét

Nagykanizsa ) ház hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. A ház csak személybejáróval rendelkezik, gépkocsik elhelyezése az utcai részen megoldott.


A gépkocsik őrzését kamerás rendszer biztosítja. Kis előkert található a ház előtt, erre nyílik a déli fekvésű terasz, amely a melegebb hónapokban ideális tartózkodási helyet biztosít a családnak. A telek teljes szélességben, zártsorúan, -ban.


A ház homlokzata kapott egy 5cm-es nikecell szigetelést is mely nemes vakolattal lett ellátva. A fűtés maradt egyedi gáz konvektor. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!


A nm-s ingatlan 4nm-s, gondozott telken található, melyen egy jelenleg tárolóként funkcionáló melléképület is helyet kapott. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Belvárosi, magasföldszinti, erkélyes, 75m2-es lakás! A ház szobával és 8m²-es telekkel rendelkezik. A ház szobával és 1m²-es telekkel rendelkezik.


Katonarét városrészen 1m² alapterületű családi ház eladó. Eladó nagykanizsai házak. Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Kiskanizsán családi ház. Ezen az oldalon láthatja az összes nagykanizsai eladó családi házat.


Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Víz, villany szolgáltatás biztosított.


Villany a házba bekötve, vízvezeték és kút is van a telken. A ház felújítása a leendő tulajdonos elképzelési szerint lehetséges. A ház helyiségei: egész szoba, konyha, fürdőszoba, mellékhelyiség, kamra, közlekedő. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!


Eladó ház nagykanizsa katonarét

Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Az ingatlan nem lakott, per és tehermentes azonnal beköltözhető. A szakmai segítségnyújtása kifogástalan volt. A földszinten egy előtér ,nappali ,kettő. Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával.


NAGYKANIZSA BELVÁROSÁBAN, keresett, csendes zöld övezetben, újabb építésű kis lakóközösségű társasházban, vált eladóvá, egy 1. A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: m2-es szobás beköltözhető sor. Nem csak a széles választék és a gyorsaság miatt kedvelt ez a formája az otthonkeresésnek, hanem az egyszerű szűrési lehetőségek és a kényelem apropóján is.


Eladó ház nagykanizsa katonarét

Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések