2018. október 12., péntek

Ságvári ballagás 2019

Ságvári Szilády Áron Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Befizetni 7:és 16:közötti időpontokban lehetséges az általános iskola földszinti 011-es termében. A ballagási ünnepségen a tanulmányi versenyeken szép eredményt elért, illetve a közösségi munkában jeleskedő hallgatókat tüntették ki a Ságvári -gimnáziumért Emlékéremmel.


Az elismerést idén négy diák érdemelte ki, öten pedig Ságvári -emléklapban részesültek. A régi Ságvári Endre Általános Iskola régi képeket tartalmaz az Oroszlányi Általános Iskola életéből. Bukodiné Sólyom Ilona) a Gimi Galériában Szakács Barna festőművész kiállítását, Balla Árpád igazgató úr köszöntője és a népdal csokrot előadó diákok műsora után. Gyere be üzletünkbe,vàlaszd ki a szalagot egy nagyszerű idézettel ! Búcsúzóul add a legszebbet #128522; és különlegesebbet!


Tornacsarnokban: felsős osztályoknak kötelező! A nap folyamán a gyerekek prevenciós, rendőrségi, egészségvédelmi, felvilágosító előadásokon vettek részt. A Ságvári kertben a táncosok tartottak bemutatót, miközben a gyerekek akadálypályán tehették próbára ügyességüket. Egy-két elkapott beszélgetésben maguk a ballagó diákok is mondták, „durva, hogy ez az utolsó ságváris ballagás ”, de igazából senki nem „törődött” a szomorú dolgokkal. Struccnak kellett lenni, el kellett fordítani a fejeket, el kellett terelni a gondolatokat, máshogy nem lehetett volna méltósággal ünnepelni.


Nemzeti alaptanterv alapján tanulható első idegen nyelvek (angol, német, francia, kínai) célországaiban: Ausztriában. Jelentkezés az első alkalommal való megjelenéskor. See more ideas about Graduation, Graduation cards and Graduation decorations. Rendezés Láthatók száma. The Book and Literature Provincial Center and the Center of Literary Promotion Gertrudis Gómez.


További ötletek a következővel kapcsolatban: Ajándékok diplomaosztóra, Diplomaosztó és Talársapka. A Vác Város Kiváló Diákja kitüntetést olyan tanulók kaphatják meg, akik mindenben példamutatóak, vagyis folyamatosan kimagasló eredményeket érnek el a tantárgyi- és sportversenyeken is. The world’s 1st truly unlimited photo gallery. No limits on number of photos. A ságvári vásárok egész évben, minden hónap 2. Fedezd fel janoschekn ballagás nevű tábláját a Pinteresten.


Iskolánk online könyvtári katalógusa. Komlóstetői Általános Iskola. Roth Gyula Erdészeti, Faipari Szakképző Iskola és Kollégium végzős diákjainak ballagását. Az ünnepség az utolsó osztályfőnöki órával az iskola Szent György utcai épületében kezdődött, majd az ünnepség a kedvezőtlen időjárás miatt rendhagyó módon a Gyermek- és.


Kis kilátókocsikból összeállított szerelvény Ságvári -liget állomáson A nyári hónapokban gyakran közlekedet négy kis kilátókocsiból összeállított szerelvény. A MÁV Debreceni Járműjavító gyártotta őket az Úttörővasút megrendelése alapján. Az intézmény új neve SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola. Tizenhat végzős diáktól búcsúztunk el.


A ballagó diákokat és Pais Éva osztályfőnököt az első osztályosok vezették be az ünneplő közönség elé, majd versidézetekkel, tánccal és az elmaradhatatlan lufik eleresztésével köszöntek el iskolájuktól. Gyermeke ballagása remek alkalom, hogy megismerje az Aranypatkó Fogadó és Éttermet, ahol családias környezetben, szeretettel várjuk Önt. Nem kellett esőtől félni, így az időjárás is hozzájárult ahhoz, hogy ismét egy nagyon szép ballagást, műsort tudhassunk magunk mögött.


A meteorológia esőt jósolt, mégis kegyes volt hozzánk, és nem rontotta el az ünnep pátoszát. Tanárnők és Tanár urak, tisztelt Meghívottak, kedves Szülők és kedves Diáktársaim! A Bolyai Farkas Elméleti Líceum 12.


Ságvári utca, elköszöntek idén is a nyolcadikosok az iskolától. Véget ért az életükben egy korszak, kirepülnek a településünkről különböző városok, középiskolák irányába, elkezdődik valami új az életükben. Május 3-án 1diákunk búcsúzott iskolájától és tanáraitól a ballagási ünnepségen.


A fenntartó Debreceni Tankerület nevében Dr. Vántus Andrásné igazgatóhelyettes asszony köszöntötte gimnáziumunk tanulóit, pedagógusait és a megjelent szülőket, vendégeket. Piusz apát úr és Takácsné Elek Borbála igazgató asszony Orbán Előd szobrászművész alkotását.


Most, év elteltével, akár el is mesélhetnénk egymásnak deákos emlékeinket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések