2018. október 19., péntek

Nametest mi vár rád 2019

Hál Istennek, nem tudsz ros. Vess egy pillantást az alábbi levelekre, ne gondolkozz sokat, válaszd ki azt a levelet, amelyik a legszimpatikusabb számodra. Hagy hogy a szíved döntsön! Itt az ideje, hogy egy kicsit a jövőd felé tekints, túl sokat foglalkozol a múlttal. Nagy nyomás fog nehezedni rád az év első felében, amely a továbbiakban oldódni látszik, viszont azt türelemmel ki kell várnod.


Utána már minden a legnagyobb rendben fog zajlani. Nem véletlenül, itt a tavas. Vénusz a Mérleg jegyébe lépik, ami már önmagában is nagy energiahullámokkal jár. Ezek az energiaáramlatok egyeseket arra késztet, hogy egy sokkal szenvedélyesebb időszakba lépjenek, míg másokat arra ösztökél, hogy a romantika felé nyissanak inkább.


Keress társat a szerelmi horoszkóp alapján, hiszen a kulcsok a romantikus jövőhöz a csillagokban vannak megírva. Ismét köszönöm a türelmeteket, elkészültem a májusi holdhónap ( május 5- június 2.) üzeneteivel. Karmikus fordulatokra, nagy felismerésekre kerül sor! Horoszkópodból kiderül! Válasszatok ki egyet a fotón látható gömbök közül, majd olvassátok el a kiválasztott gömbhöz tartozó leírást.


Az év vége mindig a lezárást hozza magával, és a várakozást. Várjuk a csodát, ami talán az. Disclaimer: All content is provided for fun and entertainment purposes.


Ha az 1-es gömböt választotta akkor jelentős anyagi gyarapodás vár rád a következő évben. Válassz egy madarat, megmutatja, mi vár rád idén tavasszal! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is!


Az írás a legjobb önkifejező eszköz számomra. A nyári időszak fantasztikus. Az augusztus már nem csak a meteorológusok szerint, a csillagok alapján is perzselőnek ígérkezik. A csillagok állása szerint a nyár utolsó hónapja több csillagjegy szülöttjének is nagy meglepetéseket ígér, igaz, nem mindegy, hogy hogyan.


Az élet számos rejtélyes és kiszámíthatatlan dolgot tartogat számunkra, és akkor lennénk igazán boldogok, ha mindig előre tudnánk, hogy mi fog történni velünk. Most megtudhato mi vár rád a héten! Kos: Nagy változások vannak kilátásban az életedben. Ez a változás azonban most nem úgy néz ki, hogy mindent felrúgsz magad körül, és új életet kezdesz, hanem olyan megoldásokat találsz, amelyek a mostani dolgaidon segítenek, mint magánélet, mint munka. Van egy dédelgetett álmod.


Szerelmi életed sajnos nem. Ideje az év végi rohanást lassan a hátunk mögött hagyni, és előre tekinteni. A szerelem éve lesz, vagy sem? Gazdag leszel, vagy szegény?


Megérzésedre hallgatva válassz egy tollat a fenti képről és nézd meg: 1. Családi béke, harmónia. Kellemes időszak, melyeket lélektársaiddal tölthetsz együtt. Végre biztonságban érzed majd maga és teljeskörű védelemben.


Ez vajon a Te éved lesz? Párkapcsolatok, egészség, pénz? Most INGYENESEN elküldjük személyre szabott horoszkópodat. Csak annyit írj kommentbe, hogy IGEN és oszd meg ezt a videót. Ezután a Messengeren elküldjük neked az ingyenes horoszkópodat.


Az alábbi táblázatból megtudhatjátok a születési évetek alapján azt, hogy mi a csillagjegyetek a kínai horoszkóp szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések