2018. október 22., hétfő

Programok a hétvégén

Számtalan kulturális program közül választhat az ideérkező turista. Programok , rendezvények, programajánló. Válogasson kedvére aktuális hévízi programjaink közül! Legyen az fesztivál, komoly-, könnyűzenei koncert, gyermekprogram, színházi előadás, moziműsor, aktív szabadidős program, itt sok mindent megtalál! Már ezen a hétvégén is sok program a karácsonyi szezonról szól.


A Kidexpo élményhétvégén, nem csak az ajándékok kiszemelése, de az egész napos szórakozás is biztosított, az Első Ünnepi Könyvvásáron jobbnál-jobb könyvek és ingyenes gyerekprogramok közül válogathattok, de ezen a hétvégén rendezik a. Legyen szó kikapcsolódásról, pár napos üzleti útról vagy átutazásról, mindenkit szívesen várunk egy forgalmas út mellett, mégis nyugodt környezetben. Tökös programok , kézműves vásárok, koncertek, finom ételek és borok, Halloween- programok és szüreti felvonulások várnak rátok, ha októberben és novemberben is a Balatonnál töltitek az őszi szünetet. Októberben sem áll meg az élet a Balatonnál! Tavasszal újraindulnak a programok a Fény Utcai Piacon A tavalyi sikeren felbuzdulva, idén már szinte egész éves programsorozattal készül a Fén. A hosszú hétvégén (március 15. és 17. között) Retro Szaunamaratont rendeznek.


Mindhárom nap 11-től óráig szaunaszeánszokkal várják a vendégeket. Azoknak is érdemes lesz ellátogatniuk az Aquaticumba, akik nem szaunáznának, ugyanis március 15-én és 16-án Aqua Manó Party is lesz az élményfürdőben. Budapest, Lövőház utca 12. A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk.


Bár csak a jövő héten ünnepeljük advent első vasárnapját, már ezen a hétvégén is sok program a karácsonyi szezonról szól. Hétvégén nyit a Vasúttörténeti Park, és az induló tavaszi fesztivál is számos izgalmas programot tartogat húsvétra a családoknak. November 23-án és 24-én kerül sor a Gasztrohegy-sorozat legújabb alkalmára, amely a Badacsony szárnyal: Szárnyasok hétvégéje hívószóval várja az érdeklődő helyi és odaérkező gasztrobarátokat. Amennyiben kedvet kapnátok hozzá, úgy ide kattintva bérletet is válthattok a sorozat többi alkalmára! Keszthely, a múzeumok városa Tökéletes kulturális programok Keszthely múzeumaiban az egész családnak.


Energia és feltöltődés Pozitív energiaáramlások a Hévízi-tónál. Gyenes, Vonyarc, Balatongyörök Az északi part legnépszerűbb régiója. A programok idejére felállított három nagy és négy kisebb színpad együtt azonban egy “belvárosnyi fesztivált” alkot és ellentétben a legtöbb fesztivállal ingyenes. Vagy programok pároknak, esetleg baráti társaságoknak? Megyeszerte számos program várja az érdeklődőket az államalapítás ünnepén és az azt megelőző napokon.


Programok a hétvégén

Gyopárosfürdőn néhány programot más időpontban rendeznek meg. Több napos programsorozattal várják országszerte a családokat az augusztus 20-i hosszú hétvégén. Ha csak egy bizonyos napszakra kíváncsi, akkor megnézheti csak a délelőtti , délutáni vagy esti eseményeket. Május utolsó hétvégéjén, 25-én és 26-án a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban a gyermekeké a főszerep. Idén minden eddigiektől gazdagabb kínálattal, látványos, egész napos programokkal, meglepetésekkel és ajándékokkal várják a gyerekeket és a családokat, a szórakozni és kikapcsolódni vágyó Nagyközönséget!


Nem tudo mit csinálj a hosszú hétvégén ? Kirándulnál, de nincs ötlete merre indulj? Kedveled a városnézést, de jó lenne valami plusz programmal is kiegészíteni a napot? Ha bizonytalan vagy, neked szól a következő gyűjteményünk!


Cifra portákkal, hímes portákkal és koncertekkel vár a Skanzen ezen a hétvégén. A rendezvény augusztus 19-én a normál nyitvatartási napokon is érvényes belépőjegyekkel látogatható, augusztus 20-án, a nemzeti ünnep napján ingyenes a belépés. Kő Boldizsár játszótér is készül a malom közelében, amit érdemes kipróbálni a többi élménypon t mellett.


Hová menjünk a hétvégén , hétvégi ötletek, programok Magyarországon. Utazási tippek, ötletek, programajánló a Szallas. A rohanós napok után az egész család vágyik már nálunk egy kis kikapcsolódásra. Mivel kis gyerkőccel indulunk neki, így főleg olyan programok jöhetnek szóba, ami őket is érdekli. Zoknikat keltettek életre a Csúcsi Olvasókörben.


Programok a hétvégén

Szombat délután a Jókai utcai épületben a varrásé volt a főszerep. Azoknak sem kell csüggedniük, akik esetleg lemaradtak a mostani alkalomról, hiszen lesz még lehetőség arra, hogy elmerüljenek a varrás rejtelmeiben. Hétvégi programajánló, Válogatott hétvégi és szabadidő programok , élmények fóruma - Irány a pihenés!


Családos programok , programok gyerekekkel, kultúrális programok , koncertek, fesztiválok, gasztronómiai rendezvények, vásárok, egyéb hétvégi események naptára. Félszáz külhoni magyar borászat mutatkozik be, de ebben korántsem merül ki a programok és a finomságok sora.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések