2018. október 9., kedd

Októberi horoszkóp 2019

Októberi horoszkóp 2019

A nehézkes hónapok után, végre megkönnyebbülhet, átadhatja magát a pihenésnek. A stabilitást, amit ez a hónap hoz az emberek számára, főleg a személyiség fejlődésére és a pénzügyek rendezésére fordítsa. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben.


Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Hallgassatok jobban a megérzéseitekre, bevillanó ötleteitekre, hiszen lelketek gondolataitokon keresztül üzen most. Arra is figyeljetek, hogy saját szabadságvágyatokat ne nyomjátok el, egyfajta egyensúlyt kell teremteni a mindennapi munka, szolgálat és az egyéni céljaitok között.


A Mars az ön első sorsterületén halad át és közben trigont alkot a Holddal, érzelmei fokozódnak, most ösztönösen vágyakozik a kalandra. Ilyenkor kezdődhetne egy új kapcsolata is, ha elég izgalmasnak érzi, ragadja meg az esélyt. Kos: A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, melynek hatására a viszonyotok. Kos: Légy a mai napon óvatosabb, ügyelj arra, hogy mindenben becsületesen járj el, valamint.


Októberi horoszkóp 2019

A Holdat kettős hatás éri ma, az egyik a Neptunusztól kapott szembenállás, a másik pedig a Szaturnusz támogatása. Ha nincs éppen krízis az életedben, csak tudni szeretné. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Most még egyszer fejest kell ugrania a hideg vízbe – a munkahelyén biztosan. Nyugodtan mondjon igent egy új kihívásra. Ezzel végre megmutathatja, hogy mire képes.


A stressz ellensúlyozásaként október 19-én lehetősége lesz elmenni egy wellnesshétvégére. A Skorpió jegyében ma kialakuló Újhold szembenáll az Uránusszal, ez az újrakezdési lehetőség az ön nyolcadik sorsterületét érinti. Elindíthat egy pénzügyi tervet, vagy hitelt vehet fel. Ilyen lesz az életed az ősz második hónapjában!


Lehet, hogy még nehezen alkalmazkodik a szervezeted a hideg időjáráshoz, nem tudod megszokni a rövid nappalokat, éppen ezért jó, ha minden erőfeszítést megteszel azért, hogy az október az egyik kedvenc hónapod legyen. Kos: A házasságokban, régi együttélésekben a pénz miatt jöhet létre nehezen kezelhető. Kissé elveti a sulykot evés-ivás tekintetében, vagy lelkileg van összetörve, jó lenne, ha szabadságot venne ki mára és kipihenné lelki vagy fizikai fáradalmait. Ezekben a napokban a szokásosnál többen igyekeznek majd a közeledbe férkőzni, ösztönösen megérezve azt a jótékony hatást, amely most belőled árad. A hónap elején hatékony és eredményes leszel egy fontos munkában, de ahhoz, hogy mindennek valódi hozadéka legyen, gondoskodnod kell arról is, hogy a megfelelő emberek értesüljenek arról, mit vittél véghez.


Ikrek - havi horoszkóp. Heti horoszkóp : A Tízmilliószoros napot használjuk jóra! Az októberi időszak a horoszkóp szerint kifejezetten jó hatással lesz a tartós párkapcsolatok alakulására. Viszont a szingliként élőknek vajmi kevés esélyük lesz a lelki társuk megtalálására ebben a hónapban, ha korábban kihagyták a kínálkozó alkalmakat. Telihold a Bika jegyében!


Segít megszabadulni a múlttól, és teljesíti a jövőbeli kívánságainkat! Téli horoszkóp : csillagjegy, akinek csodálatos tele lesz! Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt. Egy perc nyugtod sem lesz a munkahelyeden, minden kis aprósággal téged zaklatnak. A leginkább olyankor zavarnak, amikor elmerültél a munkádban, és a legkevésbé sem vágysz rá, hogy munkatársaid problémáit is Te oldd meg.


Ezúttal nincs szüksége mások társaságára! Töltsön el néhány napot egyedül – és eközben figyeljen befelé. Ez nemcsak nagyon szórakoztató, hanem igazán izgalmas is tud lenni. A Vénusz segíti a párkeresőket abban, hogy végre megtalálják szerelmüket, de a párban élőknek is tartogat szépségeket ez a hónap.


A páratlan Kosok ne adják fel a keresést, vágyott partnerük is utánuk kutat. Októberi egészség horoszkóp Vegyes hónapra számíthatsz az egészséged szempontjából, így azt tanácsoljuk, nagyon vigyázz magadra. Ha nem akarsz bajt, ne csak a testeddel, de a lelkeddel is foglalkozz, mert együtt adnak ki egy kerek egészet. Különösen kedvező évnek ígérkezik olyan szempontból, hogy levonjuk a következtetéseket: azokat, akik csak visszatartanak, lehúznak minket, végleg ki kell törölnünk az életünkből, de békét kell kötnünk azokkal, akik hiányoznak nekünk.


Horoszkóp asztrológia csillagjegy csillagjegyek ezotéria horoszkóp október októberi horoszkóp.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések