2018. október 5., péntek

Mentett jelszavak

Mentett jelszavak kezelése A Chrome-mal megjegyeztetheti a különböző webhelyeken használt jelszavait. Ha több különböző eszközön is szeretné használni jelszavait, kapcsolja be a szinkronizálást a Chrome-ban. A mentett jelszavak megtekintéséhez lépjen a passwords. Ott látni fogja a mentett jelszóval rendelkező fiókok listáját. Jelszó megtekintéséhez válassza az Előnézet lehetőséget.


Jelszó törléséhez válassza a Törlés lehetőséget. A jelszókezelő megnyílik. Az ablak bezárása után a jelszavak automatikusan elrejtésre. Kattintson duplán a jelszóra annak megváltoztatásához. A nem mentett jelszavak visszakeresése, visszaállítása komoly fejtörést tud okozni.


Bizonyos esetekben a jelszó visszaállítás idő és pénzigényes feladat, azonban előfordulhatnak olyan esetek is, amikor magunk is meg tudjuk csinálni azt. Ingyen , Tudástár , Windows Meglehetősen sok ember használja a böngészők “jegyezze meg az azonosítási adataimat” képességét, ami nagyon-nagyon rossz szokás. A válasz 1-ban hasznosnak tűnik. Microsoft Edge böngészőben hol lehet megtalálni a mentett jelszavakat? Nem kell semmi mást tennünk, csak a Chrome Beállítások (Settings) lapját megnyitva , az Automatikus kitöltés (Auto-fill) részen látható Jelszavak (Passwords) opcióra kattintani.


Nyissa meg a Web Beállítások Adatvédelem lapot, majd nyomja meg a Jelszavak kezelése gombot. Nyomja meg a -gombot vagy a Delete billentyűt a mentett jelszó eltávolításához. Exportálás : Görgessen az oldal aljára, majd koppintson a Jelszavak exportálása lehetőségre. Ekkor kiírja a jelszót. Viszont a jelszavak exportálására adatvédelmi okok miatt nincs lehetőséged.


Amennyiben szeretné hogy ez a funkció elérhető legyen, küldhetsz róla visszajelzést a fejlesztők felé az Áruházból letölthető Visszajelzési központ on keresztül vagy szavazhatsz más felhasználók visszajelzéseire hasonló témában. A Firefox az egyetlen böngészőnk, amihez nem szükséges külső alkalmazás a jelszavak felfedéséhez. Bemutatás összes mentett jelszavak az Internet Explorer IEPasswordDump.


Mentett jelszavak

Fontos módosítás történt az angol nyelvű verzión. Ez a leírás valószínűleg elavult. Windows1 rajta Chrome és benne több weboldalra történő bejelentkezés mentése. Sajna alaplap hiba miatt át kell pakolnom az adatokat másik gépre, így a Chrom-ba mentett jelszavakat is.


Rejtett, elfelejtett jelszavak visszafejtése – ShowPassword Rejtett, elfelejtett jelszavak visszafejtése – ShowPassword Rendszergazdaként többször előfordult, hogy nem naprakész egy adott jelszó adatbázis, mivel több rendszert üzemeltet több rendszergazda. Az a problémám, hogy hiába van bekapcsolva a jelszavak megjegyzése funkció az Edge böngészőben a program nem menti el azokat. Megkérdezi, hogy szeretném-e menteni és ha rákkantintok, hogy Igen tovább lép, de a következő alkalommal semmit sem ad ki.


Mentett jelszavak

A webhelyekhez mentett jelszavak. A követésvédelem, az ActiveX-szűrés és a Követés letiltása funkciók adatai. Az ActiveX-szűrésből kizárt webhelyek, illetve a böngésző által a nyomkövetési tevékenységek észleléséhez használt adatok. A kedvencként mentett webhelyek listája. A RÉGEBBEN MENTETT WIFI-HÁLÓZATOK.


A fenti trükk akkor működik csak, ha épp rá vagy csatlakozva az adott hálózatra. De mi van akkor, ha nem vagy hatókörben vagy esetleg nem működik a hálózat? Szerencsére erre a célra is létezik segédprogram, a Nirsoft fejlesztésében készült WirelessKeyView.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések