2018. október 30., kedd

Fénykép javító program online

Mai válogatásunkba viszont kifejezetten olyan – ingyenes – online szolgáltatásokat gyűjtöttünk össze, amelyek egyetlen kattintással, automatikusan képesek feljavítani a kevésbé jól sikerült digitális fényképeket. A digitális fényképek retusálása, átméretezése stb. Photoshop minden gépen rajta lenne.


A PicJoke magyarul is tud…hmm, nagyjából. Néha olyan, mintha valami online fordítóval készült volna, de a lényege érhető, hiszen végtelenül egyszerű. Semmi mást nem kell tennünk, csak az ezernyi fotómontázs közül kiválasztani egyet, melybe szépen belemontírozza majd feltöltött fotónkat. A Canva a legjobb és legkönnyebben használható ingyenes online képszerkesztő, amit valaha láttál. A PicMonkey egy ingyenes, online képszerkesztő program , amit akár azonnal el tudsz kezdeni használni (még regisztrálni sem kell).


A PicMonkey jelenleg csak angolul érhető el, de lényegében annyira egyszerű a használata, hogy az ikonok segítségével ha a neten már elkerülhetetlen alapszintű 5-angol szót ismered (pl. open, save), akkor biztos, hogy angol tudás nélkül is. Online képszerkesztők, ingyen. Ha a fotók már a gépünkön vannak, de nincs telepítve hatékony képszerkesztő alkalmazás, az alábbi ingyenes online képszerkesztők valamelyikét érdemes bevetni. Ezek segítségével szinte minden fontos módosítást elvégezhetünk, amire mondjuk egy olcsóbb képszerkesztő szoftver alkalmas lenne. Nagyon sok fénykép javító , finomító, szépítő, effektező eszköze van, még úgy is, hogy a rózsaszín Get More … kezdetűek, csak pénzért kaphatók.


A legtöbb korlát a kereteknél és a cukiságoknál található … ezért ez is csak 4-es. Ja, szöveget is lehet még … befunky. De nem csak online porondon startolt azonnal az első helyen a szóban forgó magyar fejlesztés, hanem sok asztali programmal is simán versenyre kelhet a funkciók jó részében (persze nem mindenben), úgysmint PhotoShop, vagy GIMP, ráadásul úgy, hogy effekt hadereje ellenére nem akar PhotoShop lenni, mint oly sok más online program.


Az itt letölthető program pontosan ilyen. A fotóretusáláson kívül kincs lesz a PhotoInstrument program a képszerkesztőknek is, pl. Photofiltre Studio képszerkesztőt is.


Fénykép javító program online

A legfontosabb, és aminek én is nagyon örültem, hogy néhány mozdulattal el lehet tüntetni a képekről a felesleges részeket. A Magix alkalmazásaira általában nem lehet panasz. A mai választott ugyan régebbi darab, de legalább megvan az az előnye a dolognak, hogy immár ingyen is a miénk lehet. Create beautiful designs with your team.


Akár az automatikus javításokat kedveli, akár saját maga szeret szerkeszteni, a Windows Fényképek alkalmazása rengeteg lehetőséget kínál, hogy a legtöbbet hozhassa ki fényképeiből és videóiból. Ingyenes és könnyen használható képszerkesztő programok laptopra is. A GraphicsGale Free egy igen hasznos képkezelő, képszerkesztő program , amivel rengeteg képmanipulációs trükköt végre lehet hajtani. A szoftver ideális fotók restaurálásához, támogatja, hogy képlopásokat készíts, a fotó vele átméretezhető, forgatható, feliratozhatsz, effekteket adhatsz hozzá, rajzeszközöket is tartalmaz. Ha ki van jelölve mélységélességi minta, a kereszt alakú mutatóval is megadhatja egy adott életlenség kiindulópontját.


Fénykép javító program online

Mélységélességi mintákat létrehozhat alfacsatornákkal és rétegmaszkokkal. Az alfacsatornákban lévő fekete területeket kezeli a program a fénykép előtereként, a fehéreket pedig a távolban lévőként. Ez a program a retusáló programok gyémántja! Nem foglal sok helyet és még gyors is.


A legjobb:minden részhez külön bemutató tartozik ,ráadásul magyar nyelven. Található benne arcbőr retus,amivel el lehet tüntetni a pattanásokat vagy egyéb bőrhibákat és ki lehet vele simítani az arcot a ráncoktól. Lehet vele változtatni a. A MAGIX Xtreme Photo Designer képszerkesztő programba, az alap képszerkesztői képességek mellett, rengeteg fénykép javító , alakító funkció került bele.


Igen sok effekttel alakíthatjuk át képeinket, ezeket böngésző nézetben is láthatjuk előre. Az effekteket teljes képre, vagy képrészletre is alkalmazhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések