2018. október 5., péntek

Eladó ház nagykanizsa kiskanizsa

Nagykanizsa ) ház hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Beton alap, beton födém, A 6nm-es telekre épített ház össz.


Eladó ház nagykanizsa kiskanizsa

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! A házhoz telek nem tartozik. A tulajdonos a belső felújítását vállalja ebben az árban.


Az ingatlan állandó lakhatásra is alkalmas. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: m2-es szobás beköltözhető sor. Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! A lakás egy emeletes tömb 3. Eladó nagykanizsai házak. A Startlakon db fényképes nagykanizsai eladó családi ház hirdetés vár.


Eladó ház nagykanizsa kiskanizsa

We would like to inform you, that we have updated our General Terms of Conditions. A földszinten egy előtér ,nappali ,kettő. Nézelődj a minőségi ingatlanhirdetések között az OtthonAjánló. Csendes utca, a ház mindkét oldalát füves terület veszi körbe, így két kapubejáró található. Utcafronton egy nagy szoba található,majd előszoba, konyha-étkezővel, kisebb szoba és zuhanyzó WC-vel.


Csendes nyugodt környezetben, gondozott kisebb telken , két egymás melletti garázs helységgel rendelkezik. Az épület tetőtér beépítéses, melynek a fö. Portálunkon ingatlanirodák és magánszemélyek hirdetéseit találod! Felújítandó ugyan az ingatlan, de zöldövezetben, csendes helyen található. Csendes, zöldövezeti utcában található, arra közlekedik a helyi járatos busz.


Földszint: - szoba, nappali-étkező, konyha,. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Kiskanizsán kínálok megvételre, egy külön lakrésszel rendellelkező, családi házat. A családi ház alagsorában találjuk a dupla garázst, a jól felszerelt konditermet, szaunát, kazánházat, medenceteret, zuhanyzót, wc-t.


Egy régi társasház található a telken, aki fantáziát lát benne akár fel is újítható vagy lebontás után új lakóparkot lehet építeni a belváros szívében. Ami elkelt, órán belül levesszük. A mi sikerünk: ha Neked sikerül! Zala megye) ingyenes ingatlan hirdetés feladása a weboldalon. Teljesen ingyen ingatlan hirdetési weboldal.


Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! A szakmai segítségnyújtása kifogástalan volt. A 80-as évek elején épült, szigetelt, belváros közeli társasházban elhelyezkedő ingatlanban nappali, konyha étkezővel, közlekedő, fürdőszoba, illemhely, és két szoba található.


FA) CSOK lakásépítési kedvezmény a vásárláshoz igényelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések