2018. október 18., csütörtök

Rendőrség fizikai felvételi követelmények

Rendőrség fizikai felvételi követelmények

A vizsgáztatók a táv teljesítésének ideje alapján értékelik a pályázó teljesítményét. Felvételi követelmények. Rendőrségi fizikai alkalmasságira fel lehet készülni hét alatt?


Rendőrség fizikai felvételi követelmények

Készenléti Rendőrséghez akarok felvételizni! Jelenleg nullán vagyok fizikailag, korábban hobbi szinten gyúrtam, de sajnos fél éve nem edzettem egyéb okok miatt. Fizikai felvételi előkészítő tanfolyamot szervez az NKE az NKE SE közreműködésével. Az előkészítő célja hogy segítse a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára jelentkezők sikeres felkészülését a fizikai alkalmassági vizsgálatokra.


A rendészeti képzési ágban meghirdetett alapképzésekre vonatkozó részletes felvételi követelmények , a jelentkezés sajátos feltételei, az alkalmassági vizsgákra vonatkozó részletes tájékoztatás az NKE-RTK honlapján található meg. Ezen a szakon a rendőrség és a NAV számára készítenek fel vezetői készségekkel és szakterületi speciális ismeretekkel rendelkező szakembereket. A hallgatók megismerkedhetnek a rendészeti igazgatásban alkalmazott elvekkel, eljárásokkal és eszközökkel. Intézményünk az érdeklődők számára felvételi felmérést és tanácsadást szervez, melynek célja: megismertetni jelentkezőinkkel az iskolai felvételi vizsga körülményeit, követelményrendszerét, áttekintést nyújtani és gyakorolni a szakmai műveltségi vizsga adatbankjához hasonló kérdéseket, felmérni a fizikai. Az állandó és tanulói állomány előtt ünnepi beszédet a titkárságvezető mondott, majd a tanulói állomány színes műsorral emlékezett meg nemzeti ünnepünkről.


A fizikai - kondicionális állapot felmérésére a Rendészettudományi Kar Ludovika Campusán objektumában kerül sor, melyről a jelentkezőket előre kiértesítik. A felmérésről további információkat ide kattintva (LINK) olvashat. A Műveltségi Vizsga ismeretanyagát, konkrét követelményeit, értékelését a Tájékoztató, illetve az Egységcsomag tartalmazza. A fizikai - erőnléti alkalmassági felvételi vizsgáztatást (továbbiakban: Erőnléti Vizsga) a Szakközépiskola végzi. Biztonsági - Felügyelőnek állok, utána néztem a fizikai követelményeknek, úgy nézem egységes BM.


Az iskolarendszeren kívüli rendőr tiszthelyettes szakképzés célja, hogy a Rendőrség középfokú szakképesítéshez kötött beosztásaiba előírt szakképzettség megszerzését biztosítsa azok számára, akiknek életkoruk és a szolgálati helyeiken szerzett szakmai gyakorlatuk, tapasztalatuk miatt nem indokolt és nem célszerű. A jelentkezők behívása, értesítése A jelentkezőket az iskolai ( fizikai -műveltségi) felvételi vizsgáról a szakközépiskola értesíti. Iskolánk Dél-Magyarország egyetlen rendőrképzéssel foglalkozó intézménye, amelynek alapvető feladata a Rendőrség végrehajtó állományának alap és továbbképzése, a rendőr szakképzés és a szaktanfolyami rendszer működtetése. Országunkban itt működik az egyetlen Határrendészeti Oktatóbázis. Rendőrség , a Határőrség, a Katasztró-favédelmi Főigazgatóság, a Büntetés-végrehajtás, valamint a Vám- és Pénzügy-őrség által velük szemben támasztott követelmények teljesítésére.


Rendőrség fizikai felvételi követelmények

Létesítmények fizikai biztonsági rendszerének üzemeltetése sohasem öncélú feladat, illeszkednie kell az azt létrehozó társaság gazdasági céljaihoz. A biztonsági stratégiája megvalósításának támogatnia kell a gazdasági célok megvalósítást, miközben a szükséges biztonsági kockázatokra megfelelő válaszokat kell adnia. BM rendelet a fegyveres biztonsági őrség Működési és Szolgálati Szabályzatának kiadásáról. A Rendőrség a képzés során szakmai gyakorlatra fogadja a tanulókat, majd utánpótlási igényei szerinti számban a sikeres szakmai vizsgát tett fiataloknak hivatásos tiszthelyettesi állományban beosztást ajánl fel.


Követelmények Milyen fizikai igénybevétellel, megterheléssel jár a munkavégzés? A Rendészeti ügyintézőknek érettségit követően lehetőségük nyílik a rendőr tiszthelyettes képzésre jelentkezni, így. A felsőoktatásról szóló törvény alapján, a Rendőrtiszti Főiskolán felvételi vizsga nincs, a hallgatók az érettségi vizsga eredményei alapján nyernek felvételt, azonban továbbra is meg kell felelniük a fizikai , pszichikai és egészségügyi alkalmassági vizsgálatokon.


A rendvédelmi, rendészeti szervek jövendő hivatásos állományú tagjaival szembeni egészségügyi, pszichológiai, fizikai és feddhetetlenségi követelmények , elvárások. A felvételi eljárás menete, ennek szakaszai a rendészeti szakközépiskolákban és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudomány Karán. A magas követelményeket támasztó, korszerű ismereteket nyújtó iskolák a vonatkozó jogszabályokban rögzített juttatásokban (diákigazolvány, ösztöndíj, „B” kategóriás vezetői engedély megszerzésére történő felkészítés, igény és lehetőség esetén szállás és étkezés, természetbeni ruházati ellátás stb.) a hatályos normák szerint részesítik a. A pályázatra cselekvőképes, 18. Járőrtárs beosztás betöltésére.


Határvadász-képzés menüpontban érhetők el. A Rendőrség államilag elismert – a rendőr szakképesítés részét képező – érettségire épülő, hónapos, nappali munkarendben, a felnőttképzés szabályai szerint zajló rész-szakképesítés megszerzésére többek között a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság hivatásos állományába várja a munkavállalókat. Gratulálunk a csapatnak a kiváló teljesítményéhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések