2018. október 30., kedd

Önkiszolgáló autómosó budapest 3 kerület

Önkiszolgáló autómosó budapest 3 kerület

Autómosók, autókozmetikák - budapest 1-13. Kámfor utcai NON-STOP kézi autómosó honlapján! Tájékoztatjuk kedves meglévő és leendő Ügyfeleinket, hogy autómosónk két pályán, a hét minden napján 0-óráig üzemel! Dupla sor: Dupla sebesség!


Önkiszolgáló autómosó budapest 3 kerület

Hűséges Ügyfeleinknek speciális kedvezményes bérletrendszer áll rendelkezésre! Az IMO-rendszert az évek során folyamatosan fejlesztettük és tökéletesítettük a mosási minőség maximalizálása érdekében. A korszerű szállítószalag-technológiának köszönhetően egy autót perc alatt mosunk le.


Válaszd ki, milyen szolgáltatót keresel! A Legfontosabbak között találod a rendőrséget, az orvosi és gyógyszertári ügyeletet, a helyi hivatalokat, az ATM-eket, helyi politikai és civil szervezeteket. Az iWash önkiszolgáló autómosó különböző mosási és öblítési programmal várja kedves ügyfeleit a Vas Gereben u. Ady Endre út vonzás körzetében.


Akinek autója van, az rendszerint szeretné tisztán tartani. Ez viszont rendszeres mosással jár. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglakozó legjobb weboldalakat. Szolgáltatásaink Rengeteg különböző kedvezményt és állandó akciót kínálunk Önnek. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Az autómosóban megtisztíthatjuk négykerekű barátunkat. Kerület , Újbuda ⏰ nyitvatartása. Megkezdődött a nagysikerü gőzfejlesztő IDROMATIC gépek magyarországi hivatalos forgalmazása.


EHRLE önkiszolgáló autómosó. Bemutató videóhoz kattintson a lejátszásra: idromatic. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Alapelvünk: Nem egyszerűen gépi berendezést akarunk eladni, hanem egy műszakilag is, pénzügyileg is, jól. Győr), és tudjon meg mindent az autómosó építésről!


Mosási szolgáltatásunk kiegészül továbbá porszívó állással, valamint egy Wunderbaum automatával, melyből különböző autóápolási termékek is. Külső mosás, belső takarítás, kárpittisztítás, polírozás, klíma és utastér fertőtlenítés, szagtalanítás. A” kategóriás irodaházban földszinti, m2-es iroda kiadó.


Az irodaterület 6més a közös területhasználat 2m- a teakonyha és vizesblokk közös használatban van a szomszédos bérlővel. Minimum bérleti idő év. Lévén, hogy technológiánknak nincs szüksége bonyolult víztisztító és vízforgató rendszerre a mosót bárhova „telepíthetjük”, akár Cégének parkolójába is.


Kárpit tisztítás bőr tisztítást is vállalunk. Maksi önkiszolgáló autómosó Érzékelhető különbség Érintés nélküli tisztaság. Nincs szükség szivacsra, dörzsölésre. Egyszerűen, gyorsan, könnyedén maximális tisztaság érhető el.


A tisztítás befejeztével cseppmentesen megszárad a felület. VALÓBAN NEM KELL AZ AUTÓT ÁTTÖRÖLNI! Számos magyarországi autómosókba próbavásárlókat keresünk, akik tesztelik a mosó által nyújtott szolgáltatásokat. A … aprohirdetesingyen.


Budapest - Budapest , XIII.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések