2018. október 16., kedd

Királyrét játszótér

Ha valaki felmászik a Magas Taxon rétre a hegy tetején, ott még egy kis játszótér , büfé és egy kalandpark is várja a családokat. Magas-Tax Kaland Katlan Magaslati kötélpálya, hagyományörző íjászat és sok érdekesség várja a látogatókat. A kisvasút végállomásán egy mini játszótér szórakoztatja azokat a gyerekeket, akik várnak a szerelvény érkezésére. Mi a menetrendből azt a járatot néztük ki visszafele útra, amelyik valószínűleg a legtöbb embert viszi le egyszerre minden hétvégén: a 16. Hajógyári-sziget játszótér.


Itt a játszótér ugyan nem újult meg, de nagyon örültünk, hogy végre ingyenes nyilvános wc-ét is átadtak május közepén, hiszen a szigetről nem egyszerű hazajutni. A Vadaspark árnyas fái alatt melegben is kellemes sétálni. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Ha zavar a gyerekrajcsúr, és nyugisabb erdei sétára vágysz, akkor inkább válaszd a hétköznapokat. Az aszfaltozott út kiváló a babakocsinak, autós forgalom nincs. Az erdő tiszta, rendezett.


Királyrét játszótér

Legyen naprakész, értesüljön elsőként aktuális programjainkról, eseményeinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre! A kisvasút többéves hagyománya, hogy az év végi ünnepkörben a feldíszített kocsik mellett a Tóbi nevű motorkocsit fényköntösbe öltöztetik, hogy még varázslatosabb legyen az utazás. Az út mentén igényes játszótér , tiszta piknikező asztalok, tűzrakó helyek. Próbálja ki Ön is a 7méteres Hajtánypályát!


Lenyűgöző és páratlan dunakanyari panoráma, végtelen nyugalom és csen mindez egy két hektárnyi öko szemléletű birtokon, rajta egy minden szempontból fenntartható butik vendégházzal és egy piciny étteremmel. Királyrét és Szokolya irányába). Morgó és a Török-patak, a csermelyek, források, az ezeréves földvárak, a túrautak és a hatalmas hegyek, a Csóványos, a Magas-tax, a Nagy-Hideg-hegy, a Kis-Inóc.


Szállodai részünkben fő elhelyezésére van lehetőség, darab szobában. Szobáink többsége és ágyas. De rendelkezünk családok részére és ágyas, galériás szobával is. Gyermek és családi programok az egész ország területéről.


Gyerek, gyerekjátékok, gyerekbarát hotelek, térképes keresés, város bontás. A túrákat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy a szülők se érezzék magukat játszótér szélére letámasztott biodíszleteknek. A ház mellett kis erdei játszótér is van, télen egy rövid sífelvonó is üzemel. Csóványos : A Csóványos a Börzsöny legmagasabb hegycsúcsa 9méteres magasságával, míg Magyarországon a 19.


Indulás előtt tájékozódjatok az aktualitásokról, esetleges változásokról! Hazánkban számos romantikus, vadregényes, kalandos kisvasútvonal található: választhatunk buja növényzet közt gázoló erdei vonatot, vagy épp a puszta közepén, gyönyörű tavak közt nyugodtan zakatolót is - ki hol érzi magát a legjobban. A térség az ország legnagyobb összefüggő lakatlan erdőterülete. A turisztikai igények kiszolgálására az Ipoly Erdő Zrt.


Szén-patakon, s a kis barlangocska bejárata előtt balra fordulunk. Egy kis ösvényen érjük el Széles-mezőt. Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching. A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon. Térkép - Regionális, Turisztikai és Információs Portál.


Királyrét játszótér

A körbekerített városra panorámás. A kirándulás gyerekekkel itt is különleges élményeket tartogat, hiszen kisvasút, szuper játszótér és hajtányozás is vár ránk. Egy nagyon profi játszótér is vár benneteket, ahova biztosan többször visszasétáltok majd a nap folyamán. Ha pedig barátokkal érkeztek, az összes csemete garantáltan megrohamozza majd a tavak környékét, ezért érdemes magatokkal hozni váltóruhát és váltócipőt. Ami a kisvasutat illeti, érdemes előre megnézni a menetrendet, mert csak kétóránként jár!


Jó tudni, hogy vonat végállomásánál található kellemes vendéglőben kulturált pelenkázási lehetőség is akad. A taxi réten átvágva érjük el a Magas Taxi turistaházat. Egy ízben még zafírt is találtak a játszótér melletti részben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések