2018. október 18., csütörtök

Mérleg horoszkóp 2019 szeptember

Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Kiválóan fog teljesíteni a munkahelyén, és jelentős magánéletbeli sikerek elé is néz. A Nap, a Vénusz és a Merkúr ma az ön első sorsterületén utazik át. A megnövekedett energia és a megújult önbizalom most segíti önt abban, hogy valami új, szokatlan dolgot tegyen.


AquaMoonlight 14views. Tarot Alkímia 8views. Az egészségére nagyon kell vigyáznia most, a hatodik sorsterületen hátráló Neptunusz és a vele szemben a tizenkettedik életterületen haladó négy égitest miatt, most ön rendkívül érzékeny lehet a mérgezésre, alkoholra, vagy egyéb szennyező dolgok igen károsak lehetnek a szervezetére. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. A negyedik sorsterületén elhelyezkedő Plútó-Hold konjunkció családtagjaival szemben érzelmi szélsőségre ragadtatja.


Ma megteheti, hogy változtat az otthoni megszokott rutinon, kérdés, hogy a többiek mit szólnak hozzá. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Családod tagjaival nem lesz egyszerű a helyzet, az is lehet, hogy olyan dolgon sértődhetnek meg, amelyet te nem értesz. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Patkány évének kezdete.


A hét első felében jobba tesze ha óvatosan kezeled a pénzügyeidet, mivel nagy az esélye annak, hogy valaki lépre akar csalni és egy valójában kedvezőtlen áru dolgot akar a nyakadra sózni. Soha ne dönts azonnal és ne hidd el, ha azt mondják, hogy az ajánlat csak most azonnal érvényes. Mérleg – heti horoszkóp. Ezekben a napokban szinte beleláthatsz az emberek fejébe, ami jelentősen megkönnyíti, hogy kedvében járj azoknak, akiket szeretsz.


A hét első felében előfordulhat, hogy problémáid támadnak egy feletted álló erővel, vagy hatalommal és az ebből keletkező feszültség hatására felbuzog benned a szabadságvágy. Igaz lehet mindez most egy magánkapcsolatodra is. Nagy szükséged lehet rá, hogy elvonulj a világtól.


Mérleg horoszkóp 2019 szeptember

Most elérkezett az ideje ennek, és szerencsére senkit sem bántasz meg, ha egy kicsit leteszed a lantot. Az ön szívét most nem tudja senki elérni, ha van meglévő kapcsolata, az a kapcsolat is hamarosan megpróbáltatások vihara elé néz. Vágyik egy kapcsolatra, de olyan magasan vannak az ideáljai, hogy azt most egy hétköznapi ember nem tudja megugrani. Leterhelnek a munkahelyi feladatok, feszültebb lehetsz, eleged van a napi stresszből. A szabadságvágyad óriási, ezért jól jöhet egy szép őszi utazás, melyet kedveseddel oszthatsz meg.


Szeszélyesebbé válhatsz a napokban, a hangulataid gyorsan váltogatják egymást. Minden vágya hogy urald a helyzetet a munkahelyeden, s ha úgy érze hogy keresztülhúzzák a számításaidat, akkor tönkremehet az egész napod. Ezekben a napokban járj nyitott szemmel és keresd az eléd táruló új lehetőségeket, igyekezd értelmezni a híreket és a bejövő információkat. Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem.


Mérleg horoszkóp 2019 szeptember

Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér. Figyelj a kommunikációdra, hiszen sok félreértés, mellébeszélés jelenhet meg a munkahelyeden! A napokban nem értik meg a munkatársai hogy mit szeretnél velük közölni. Egész nap rohansz, egymást érhetik a tárgyalások, találkozók az életedben, - minden percedet okosan kell beosztanod.


Annyi elintéznivalód lehet, hogy valójában több helyen kellene lenned egyszerre. Az ön uralkodó planétája az Uránusz, aki hátrál, rendesen felforgatta az ön szerelmi életét, hoz is-visz is. A meglévő kapcsolatok fojtogató légkörét ön nem tudja elviselni és nem is akarja, szinte szó nélkül lelép.


Hozzászoktak ahhoz, hogy másoktól függetlenül tevékenykednek, de most meg kell tanulni megosztani, és együttműködni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések