2018. október 24., szerda

Merleg szerelmi horoszkop szeptember

Merleg szerelmi horoszkop szeptember

Ezért a szeptemberáruló időszak lehet. A Mérleg képes leginkább a társa felé fordulni az összes jegy közül. Számára létkérdés, hogy legyen mellette valaki, mert csak így van értelme az életének. Akkor elégedett igazán, ha a társa jól érzi magát vele, és ezért mindent meg is tesz.


Merleg szerelmi horoszkop szeptember

Igazság, rokonszenv, harmónia és intellektus. Nem árt, ha óvatos lesz, mert úgy tűnik, hogy egy a környezetében felbukkanó új ismerőse át akarja majd ejteni. Muszáj lesz levennie azt a bizonyos rózsaszínű szemüveget, mert ez az illető szándékosan szórakozik önnel. A hónap magányosan kezdődik, ez egy kicsit önt el is szomorítja.


A helyzet a hónap közepétől változik, előlép az egyedüllétből és rengeteg társasági eseményen, összejövetelen jelenik meg. Bővített párkapcsolati elemzésünk megmutatja mennyire passzoltok. A kártya a jövőt mutatja meg. Ha valamit bizton megállapíthatunk, az az, hogy amióta csak létezik, az emberiség életében mindíg is központi szerepet játszott az a bizonyos, ízig-vérig felkavaró és mindent elsöprő érzés, amit úgy hívunk, szerelem! Ikrekként a szeptember érzelemdús lesz a számodra, ráadásul mind egyedülállóként, mind párban egy nagyon kellemes, harmonikus hónap elébe nézel.


Ha van páro környezetetek csodálattal tekint rátok, mert a kommunikáció is remekül működik, illetve árad belőletek a pozitív energia, a szerelem és a gyengédség. Elárulja napi szerelmi horoszkópod! Amikor magunk mögött hagyjuk az augusztust és vele a nyarat is, nosztalgikus hangulatba kerülünk, és sorra idézzük fel az elmúlt hónapok szép emlékeit.


Attól azonban, hogy a naptárban lapoztunk, még nem múlt el a romantika ideje, sőt! Szerelmi horoszkóp napról-napra. Ami azt illeti, most ért csak ide igazán.


Szeptember havi szerelmi horoszkóp. Az ősz első hónapja mindig sok változást hoz, az ember lassacskán felébred a nyári forró. Döntési problémáiból adódik, hogy a párkapcsolatban elképzelhető olyan helyzet is, amikor egyszerre két partnere is van, a hagyományos szerelmi háromszögeknek megfelelően. Az ilyen helyzetekbe azért megy bele, mert esetleg régi kedvesétől még nem tud elszakadni, de már az újra is igénye van.


A Mérleg nő romantikus, szereti az élet kellemes, szép oldalát, ezért partner tekintetében nagyon válogatós. Szüksége van az emelkedettségre, az összhangra, s ezt gyakran épp a háttérrel, a díszlettel éri el. Megfelelő környezetben viszont hosszú távon is érdekes, izgalmas szerelmi partner marad.


Holnapi szerelmi horoszkóp Egy ősi hiedelem szerint minden meg van írva a csillagokban. Kövessük együtt nap, mint nap, mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint! Nekünk, nőknek mi sem fontosabb, mint megtudni mi vár ránk a szerelemben. A június is fantasztikus előjelek alatt áll.


A nyár azután különösen pompás lesz. A csúcspont szeptember 14-én vár rá amikor a szerelem planétája, Vénusz belép a te jegyedbe. Novemberben is számíthatsz Vénusz áldására. Mars, az erő planétája szintén januárban vár rá és február közepéig hű marad hozzád.


Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! A Skorpió számára a mai napon igazán minden a helyére kerül. Kiváló ösztöneire hallgatva, ma mindenkit sikerül kenyérre kennie, s ez által elérnie, hogy úgy cselekedjenek, ahogy ön szeretné.


Nincs is annál jobb dolog, mint amikor elégedettek lehetünk a szerelmi életünkkel. Ha ehhez még megfelelő útmutatást is kapunk, úgy számtalan örömet felfedezhetünk az életben. A csillagok a szerelem terén is hasznos tanácsokkal szolgálhatnak, melyeket most videós formában közvetítenek Önnek jósaink hónapról-hónapra.


Szűz (augusztus 23- szeptember 22) A Szűz jegyűek ebben a hónapban teljes összhangban élnek a párjukkal, nagyon kompromisszumképesek lesznek a havi szerelmi horoszkóp szerint. Nehezen lehet majd kihozni a sodrából, főleg a szerelmével szemben. Légy romantikus vele és nem fogja elveszíteni az érdeklődést.


Légy nagy mértékben romantikus, édes szerelmi üzeneteket rejts a zsebébe, kedveskedj virággal, ez nagyon nagy örömöt fog neki okozni, és ettől különlegesnek fogja érezni magát, ami lényegesen fontos egy Mérleg nő számára. Az ingadozó, bizonytalan Mérleg olykor ellentétekbe kerülhet környezetével, szeretteivel, így társadalmi helyzete, hivatása több boldogságot hoz életébe, mint érzelmi vagy családi élete. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. A hétfő, amikor minden egyre jobban alakul, intelligencia típus létezik: neked melyik a legmagasabb?


Merleg szerelmi horoszkop szeptember

A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. A párkapcsolati összehasonlító horoszkóp feltárja a kapcsolat erősségeit és a hiányosságait is. Megtudhatjuk belőle, hogy miként tehetjük jobbá párkapcsolatunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések