2018. október 31., szerda

Május 1 programok 2019 budapest

Mutatjuk, mi vár a Tabánban, a Városligetben és a Nagy Futamon! A jegyár tartalmaz alkoholos, vagy alkoholmentes koktélt. A hajóút óra perc hosszú, open bárunkban lehetőség van további italfogyasztásra kedvező áron, ezenkívül kínálunk frissen készített szendvicseket. Nézd meg, hova érdemes menni május 1-jén ! Ez a rendezvény minden évben jó alkalmat nyújt arra, hogy a nézők testközelből is láthassák a versenygépeket, személyesen találkozzanak a pilótákkal, és ehhez még csak messzire sem kell menni, hiszen az utcai parádé gyönyörű fővárosunk belvárosában, az Erzsébet tér – Andrássy út – Oktogon útvonalon zajlik. Idén is megrendezésre kerül adventi programsorozatunk a Várkert Bazárban.


Május 1 programok 2019 budapest

A decemberi időszakban számos program v. Minden, ami a városban történik. Az aktuális családi programokat itt találod! Magas minőségű termékekkel, színvonalas kulturális- és gyerekprogramokkal találkozhatnak az érdeklődők az Eur. Budapesten és vidéken május első napjára!


Ha csak egy bizonyos napszakra kíváncsi, akkor megnézheti csak a délelőtti, délutáni vagy esti eseményeket. Immár hetedik alkalommal rendezi meg a Hungaroring Sport Zrt. Nagy Futamot, amelyen felvonul a hazai autó és motorsport színe-java, és persze külföldi sztárok is tiszteletüket teszik. Most újabb cikkben próbáljuk összeszedni a legjobb gyereknapi mulatságokat!


Szentendrén bármelyiket megteheted indén május elsején: Rozé ünnep és piknik a Czóbel parkban, 70-es éveket idéző Retro majális a Skanzenben, hétvégén pedig. Ilyenkor nincs is felszabadítóbb érzés, mint önfeledten suhanni a jégen. Közel 3négyzetméteres jégpályán egyszerre akár 80-an is élvezhetik a jeges örömöket, ahol természetesen a kiváló aláfestő zenéről is gondoskodnak.


Adventi ünnep a Bazilikánál november 22-január 1. Idén harmadszorra rendezi meg a műtárgy. A legérdekesebb programokat választottuk ki. A május elsejei majálist mindenki imádja pezsgő forgatagával, legyen akár kicsi, akár nagy. Nyitva tartás: kedd – vasárnap: 10. Kőszegi Kézműves Sörmajális.


Programok Zalaegerszegen: VI. Május első hétvégéjén a Vajdahunyadvára előtti réten átadhatja magát a felhőtlen boldogságnak. Szabadság téren megrendezendő Európa-napon.


Itt kilométeres futóversennyel, családi és gyermekprogramokkal, illetve koncertekkel várják a résztvevőket. Lesznek koncertek, kirakodóvásár is. Az eseményről bővebb infót itt találtok. Kondor Attila: Rajzok Kondor Attila festőművész munkái csendről, elmélkedésről és belső figyelemről szólnak. Képein az építészeti elemek magukba szívó perspektívája a középkori kolostorkertek, a humanista könyvtárak vagy a barokk templomlépcsők meditatív hangulatát teremti meg.


Május 1 programok 2019 budapest

Dear Arena visitors, As we are sure you will be aware, the terrorist attacks that took place in Paris last November have unfortunately been subsequently followed by a number of incidents throughout the worl the most recent occuring in Brussels, where dozens of people died and many more were injured. Városligeti Majális, ami felhőtlen kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők idén még a tavalyinál is színesebb és érdekesebb programot állítottak össze, amely egy kétórás intenzív légibemutatóval kezdődik. Hagyd kint a valóságot!


Koncertek, bulik és kultúra fesztiválhangulatban, tavasztól őszig. A weboldal működése során annak üzemeltetője rövid adatfájlokat, adatcsomagokat helyez el a látogató számítógépén, amelyeket a látogató internetes böngészője ment és tárol el a weboldalról letöltve. Az már kevésbé, hogy az ezúttal végre munkanapra eső (így munkaszüneti napként tekintendő) majálist mindenki politikai rendezvényeken szeretné tölteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések