2018. október 22., hétfő

Sugár pedikűr

Látogass meg minket és hozd el a barátaidat is! Shop manicure and pedicure tools at ULTA. A pedikűr célja az esztétikai szempontokon kívül a láb ápolása, egészségének megőrzése. Gondoljunk csak bele, hogy micsoda igénybevételnek tesszük ki lábunkat minden nap.


A divatos magas sarkú cipők, nyári papucsok rengeteg apró problémát okoznak – bőrkeményedés, körömbenövés – melyek később megfelelő. BioHair Fodrász Hálózat - AZ OKOSFODRÁSZAT Álljon sorba mobiljával otthonról, munkahelyéről, és töltse hasznosan várakozási idejét! Sugár Zsanett vagyok kézápoló, műkörömépítő mester szakoktató.


UV lámpák, csiszológépek, díszítők, műkörmöm kellékek széles választéka. A rendszeres körömápolás legalább annyira fontos, mint hajunk, vagy bőrünk ápolása. Ezért tettük elérhetővé számos BioHair Szalonunkban a manikűr szolgáltatást, melyet szintén bejelentkezés nélkül tudnak igénybe venni szépülni vágyó vendégeink. Ft-tól Talp pedikűr köröm kezelés nélkül 2. Pedikűr és talpmasszázs. Callux szike néküli pedikűr 5. Kéz és lábápoló;ként Molnár Erzsóknál.


A manikűr és pedikűr legtöbb lépését otthon is el lehet végezni. A láb is fontos része a megjelenésnek, ezért ápolása is nagyon fontos. Főleg igaz ez nyári hónapokra, amikor előkerülnek a divatos szandálok és papucsok. Oldalunkon Komárom i műkörmösök műköröm képeit és elérhetőségét találod. Jelentkezz be a következő időpontra.


A darab rozsdamentes eszköz mellett, rozsdamentes körömvágó olló, rozsdamentes fecske bőrvágó olló és 12cm-es drótrugós körömcsípő a készlet része! Attól, hogy a nyárnak lassan vége, még nem kell mindent takarékra venni, hiszen az év többi része is tartogat programot. Ha te mégis úgy érze hogy a nagy vakációzásban teljesen kimerültél, esetleg a tenger sós vize vagy a nyári forróság megviselte a körmeidet, akkor jó hírünk van: egy manikűr- pedikűr nem csak a kezeidet és lábfejeidet frissíti fel, de téged is.


Szilágyi Rozsdamentes pedikűr készletünkkel, bármilyen problémás láb kezelése megoldható! Szakképzett munkatársaink várnak téged. Fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr , férfiaknak kiemelt férfi részleg A MOBILOD SORBAN ÁLL HELYETTED! A legmodernebb technikákkal, piacvezető termékekkel biztosítjuk, hogy körmeid hosszútávon egészségesek és ragyogóan szépek legyenek. Boldog új évet kívánok minden kedves vendégemnek!


Bónuszunkkal pedikűr és géllakkozás variációkat választhatsz. A pedikűrrel a lábak nehezebben hozzáférhető, problémásabb területeinek ápolását profi kezekben tudhato s kezeiden is csodás formát kapnak a körmei miközben a fölösleges bőrkeményedések is eltűnnek. Belanja online aman dan nyaman di SUGAR GLIDER JAKARTA, Curug, Kab. ALAP MŰKÖRMÖS TANFOLYAM 33.


Verhetetlen áron és idő alatt tudod elsajátítani a szakma alapjait. A tanfolyam alatt minden eszközt és alapanyagot mi biztosítunk, Neked csak a kreativitásodat kell magaddal hoznod! I Scream Nails is all about putting fun and colour at (and on!) your fingertips!


Sugar Buns Nail Polish. Nézegess képeket, videókat a műkörmös tanfolyamról. A körömnyomda lehetőségei. A körömnyomda egy igazán kedvező megoldás azon hölgyek számára, akik nem szeretik, vagy már kissé unják a hagyományos körömdíszítéseket és a hagyományos manikűröket.


Műkörmös - Kazincbarcika. Kedves látogató biztosan feltette magában a kérdést, vajon. Nagykanizsa belvárosában, a Sugár út 14.


Szolgáltatásaink: kéz-és lábápolás, műkörömépítés, műszempilla építés több technikával. A munkám a hobbim és hivatásom. Halász-Karsai Brigitta vagyok. Csúcsminőségű műköröm alapanyagok. Nézzen szét webáruházunkban!


Ingyen házhozszállítás 15. Ft felett (kivéve háztartási nagygépek), szuper árak, kényelmes és biztonságos online vásárlás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések