2018. október 5., péntek

Eladó ház pest megye 30 millió alatt

Pest megye - Pest környéki ház hirdetés az ingatlan. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Budapestre perc alatt eljusson. Havonta több millióan választják az ingatlan. Eladó Gödöllő fenyvesi részén, egy megkezdett felújítás alatt álló 1m2-s családi ház.


Veszprém megye , Csajág. A ház a -as években épült. Az ingatlan falai sárfalból épültek, szerkezete masszív, erős! Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant.


A földszinten m2-es nappali-konyha-étkező, fürdőszoba, kamra, vendégszoba, az emeleten hálószoba, és m2-esek, gardrób, fürdőszoba és külön WC van. Ha egy millió forintos ingatlant vásárolunk meg, akkor. Alsó Parkvárosban eladó egy új építésű 123nm ( bruttó )lakóterületű ikerház 1. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Százhalombatta Óvárosában, ennek is a leghangulatosabb részén, egy szép telek szerkezetkész házzal eladó. A vállalkozó által felépített és úgy.


Eladó ház pest megye 30 millió alatt

Ft Akciós irányár: 1millió Ft. Ingatlan részletes adatai. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. A kínálat az ország egész területét lefedi és hasznos értesítő funkciók segítik a keresést. Tegyen egy próbát Ön is!


Eladó Pest vonzáskörzetében, Tárnokon egy négyzetméteres, és fél szobás, teljeskörűen felújított családi ház. Irányára: millió forint. Az épület részből áll, a nm-es főépüle. Víz, gáz, csatorna közművek a telken belül, a villanyhálózatra új bekötés szükséges. Sürgősen eladó Tahitótfalu családi ház millió Ft-tal olcsóbban.


Eladó ház pest megye 30 millió alatt

Vonattal perc Pest , busszal perc Vác , M2-es sávos gyorsforgalmi úton perc alatt Pestre juthatunk és a. A HÉV és a városközpont kényelmes sétával perc alatt érhető el. Eladó ház Komárom-Esztergom Táncsics Mihály út 1m 2. Válogass a 1eladó ingatlan hirdetésből: falusi ház pest megye , 99000Ft-tól. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: pest megye. Eladó ingatlan: új építésű családi ház , telek, ikerház és sorház.


Lakópark ingatlanok Szigetszentmiklós, Halásztelek és Csepel-sziget körzetében. Felsőgödöd Dunai oldalán eladó gyönyörű , egyszintes családi ház ! Eladó Domonyvölgyben egy 952nm-es építési telek beépíthetőségi lehetőséggel. Víz, villany, csatorna a telken belül.


A telek téglalap alakú. Nyugati pályaudvarról perc alatt zónázó vonatokkal a MÁV 70-es. Buda, Pest a Balaton környéke és minden régió. Kiemelt hirdetések kedvező áron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések