2014. december 5., péntek

A világ legszebb ikrei

A világ legszebb ikrei

A két kislányért azonban nem csak az internet népe van oda – sokan egyenesen a világ legszebb lányainak nevezték őket – hanem a modellügynökségek is. A hétéves ikrek már két modellügynökséggel is leszerződtek, így hamarosan már reklámarcokként és címlaplányokként is láthatjuk őket. Jaqi Clements tavaly készített Instagram-oldalt éves ikerlányainak, Ava Marie-nak és Leah Rose-nak. Azóta millió követőjük van, akik a világ legszebb ikreinek is megválasztották őket. Az ikerlányok hétévesek, Los Angeles-ben élnek, és számos szépségversenyt nyertek már meg.


Egyéves koruktól dolgoznak, különféle modellügynökségeken keresztül hetente több fotózáson is részt vesznek. A legszebb , legismertebb hírességek mára szerető édesanyákká is váltak. Szerencsére néhányuk képeket is megoszt a cseperedő gyerekekről. A magyar labdarúgó-válogatott után az uruguayiak is megtartották sajtótájékoztatójukat a Puskás Aréna nyitómérkőzése előtt. A vendégek részéről a szövetségi kapitány, Óscar Tabárez, és a csapatkapitány, Diego Godín válaszolt a média munkatársainak kérdéseire.


Jelenleg Lisa és Lena Mantler, kétéves lány a világ leghíresebb ikrei. A tinédzserek Németországban élnek, de szőke hajuk, természetes hőfehér, tökéletes fogsoruk miatt mindenki felfigyelt rájuk, és már most több millióan követik őket Instagramon, és olyan világmárkák dolgoznak együtt velük, mint a Hugo Boss. Elizabeth Barrett-Browning: Hogy hogyan szeretlek?


A világ legszebb ikrei

A világ legszebb szerelmes versei válogatásunk! Szeretlek, mint ha hétköznap lehel Békét – ha nap süt, gyertya haldokol. A legszebb, legismertebb hírességek mára szerető édesanyákká is váltak. Inkább kutyás a szerkesztőségünk, de ezektől a macskáktól még mi is elolvadtunk.


Aztán, amikor a kislányok betöltötték a 7. Jaqi úgy döntött saját Instagram profilt készít lányainak. Ahogy telt az idő az ikrek egyre szebbek lettek és napjainkra beigazolódott az anyuka érzése, hiszen valóban az Ő ikrei a legszebbek a világon. Hogyan használd fegyverként? A régiek először csúzliból – pardon, parittyából – lőtték ki, de ahhoz túl jól kellett célozni.


A világ legszebb ikrei

Lett hát belőle önvédelmi rendszer: az javak – házak, ólak, satöbbik környékét sulyommal szórták fel, egy keskeny ösvényt hagyva a közlekedésre – abban a mezítlábas korban ez elképesztően hatékony módszer volt, hiszen, mint. Vajon tényleg ez a világ tizenhárom legcsodálatosabb kertje? Nos, lehet, hogy nem lehet összehasonlítani őket a babiloni függőkertekkel, de tény, hogy csodálatos látványt nyújtanak.


Melyek a legszebb díszkertek, parkok világszerte? A faszért kell helytelen címeket ani ilyen szarnak. További ötletek a következővel kapcsolatban: Szemek, Arc és Portrék. A vízesés-rendszer 2zuhatagból áll az Iguazu-folyó partján. Közülük a leglátványosabb az U-alakú Ördögtorok-vízesés, mely m magas, 1m széles és 7m hosszú.


A Forbes magazin híres fotósokkal és Instagrammerekkel együtt kiválasztotta a világ legszebb tengerpartját. Rengeteg szépségverseny van, ahol a zsűri a kinézetük alapján értékeli a résztvevőket. Időnként pedig igencsak váratlan eredmények születnek. All posts tagged világ legszebb ikrei LIFE Ez a két kislány a világ leggyönyörűbb ikerpárja – és persze Insta-sztárja. Izraeli állatkertbe költöznek a Nyíregyházi Állatpark fehéroroszlán- ikrei.


IZRAEL, OROSZLÁNOK, NYÍREGYHÁZI ÁLLATPARK. Megszülettek Beyoncé és Jay Z ikrei – a legszebb képek a terhességről. Valószínűleg a világ legkövetettebb várandóssága. Iriss és Abyss, a világ legszebb cicaikrei. Ezekkel a fülekkel pont olyan, mintha szarvai lennének.


Mintha egy régi térkép lenne a tekintete! Cobyra biztosan emlékszel, igaz? Hát hogyan is lehetne ezeket a szemeket elfelejteni? Hihetetlen, de ő tényleg egy kismacska.


Nem csoda, hogy Norvégiában ekkora bundát növesztettek! Itt a világ legszebb nője. Hányat ismersz fel közülük? Haris Márton  Share on Tumblr. Szőkék, barnák, feketék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések