2014. december 2., kedd

Szeretem még az exem teszt

Sajátodat is elküldheted és közzétesszük. Mikor egy szenvedélyes kapcsolat zátonyra fut és szinglik leszünk, akkor sokszor nem tudjuk eldönteni, hogy csak egy társ hiányzik, akit felhívhatunk ebédidőben vagy konkrétan az exünk az, akire még mindig vágyunk. A teszt kitöltésével ez most kiderülhet. Ezt a kérdést fogjuk részletesebben körüljárni, megnézzük mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy az exünk még nincs túl rajtunk és miképp lehet visszaszerezni a párunkat, ha úgy döntünk, hogy szeretnénk újrakezdeni a kapcsolatot. Ha hosszabb idő elteltével is szócsatákba keveredtek egymással, sőt, a hátad mögött szid a közös barátaitoknak, akkor az annak a jele, hogy érzelmileg még nem engedett el.


Ez persze nem jelenti azt automatikusan, hogy ki kellene békülnötök, viszont azt mutatja, hogy nem vagy közömbös számára, ami egy jó kiindulási pont. Elég nehéz helyzetben vagy, ha még mindig az exedet szerete függetlenül attól, hogy ő egyáltalán szeret-e téged vagy sem. Jónéhány szakítás nem azért történik, mert a párok már nem szeretik egymást, a legtöbb szakítás egészen más okokból történik.


Hogyan tudhatnám meg hogy az, , exem , , szeret-e még , vágyik -e még rám? Van már azota barátnője. Nem vagy biztos az érzelmeiben? Tartasz tőle, hogy megcsal?


Szeretem még az exem teszt

Vagy épp úgy érze hogy szeret, de nem mer közeledni? Szeretem az exem vagy gyűlölöm? Az igazság az , hogy esélyed mindig van ( még ha ő mást is állít), de kérdés, hogy te hogy élsz vele. Megérkezett a pszichológiai vizsgálat eredménye. Bár nem olyan nagy jelentőségű a véleményezés, mint amilyennek eleinte gondoltam, de végeredményben akkor is jelentős kárt okozhat nekem, ha nem reagálok rá időben.


Az a férfi, aki alkalmi kalandnak, élete mellékes részletének tekint, nem fog lemondani érted kedves foglalatosságairól. Ha annyira elfogadja az ízlésedet, hogy leszokik a dohányzásról vagy jobb ruhákban kezd járni, örülhetsz: a fiú már nem laza találkozgatást, hanem tartós kapcsolatot forgat a fejében. Huszonkilenc éves vagyok, és úgy érzem, megtaláltam az igazit.


Egy blogger most egy levélíró levelét elemzi, hogy létezhet, hogy még mindig a volt párját szereti. Egy társkeresés során fontos szempont lehet, hogy az ismerkedő személy még táplál-e érzelmeket az exe iránt. Még ha nagyon jól is ismered a partnere akkor sem tudod megjósolni, hogy hogyan fog viselkedni.


Semmi nem garantálja, hogy nem fog mindent elmondani a többieknek. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy tiszteletet tanúsítasz iránta, nem nézed le, és reménykedsz a legjobbakban. Kata: Azért nem barátok, mert túl heves még bennük az érzelem, hogy ezt kezelni tudják. Inez: Megvallom őszintén, a köszönését se nagyon fogadom. Amikor meglátom az utcán, elfordítom a fejem, mintha nem látnám.


Szeretem még az exem teszt

Mégis úgy kell tennem, mintha észre sem venném. Nóra: Hát ezt tényleg nem. Pillanatok alatt végigfutott az agyamon minden, ami eddig összekötött bennünket. Még mindig szereted az exe de nem tudo ő szeret-e még téged és hogy van-e esélyed nála. Aztán jött a sírás, zokogás, és a kérdés: ez tényleg igaz?


Annyit még érdemes tudni hogy mielőtt összejöttünk ő nagyon oda volt egy férfiért és szerette de az kiment Londonba és maga alatt volt miatta egy ideig. Internetes társkeresőn ismerkedtünk meg és még nem találkoztunk. Az elején minden nap keresett, reggel, este. Az elengedés ma már számomra nem azt jelenti, hogy kitörlöm végleg még az emlékét, a gondolatát is a fájó kapcsolatoknak, hanem azt, hogy magamban átminősül az egész. Kiszűröm belőle a tapasztalatokat, elengedem, aminek mennie kell, a többit pedig beépítem önmagamba.


Egy párkapcsolat mindig óriási tanulási lehetőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések