2014. december 1., hétfő

Kiadó lakás fáy utca

Kiadó lakás fáy utca

Angyalföld új építésű részén, kiváló közlekedéssel megközelíthető helyen, a XIII. Kiadó tégla építésű lakás - Budapest 13. Az ingatlan,világos,klímás,riasztós,elektromos redőnyös,amerikai konyhás kerámialapos tűzhellyel. A lakáshoz még külön havi 19.


Ft-ért lehet bérel autóbeállót a ház aljában. A ház udvarában saját játszótér van. Ebben a házban van kétszobás lakásom. IFJÚSÁGI SZÁLLÓ IGÉNYES EGYETEMISTÁKNAK HOSSZ ÚTÁVRA IS! Kispest és Lőrinc határán.


A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést XIII. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. A nagyobb telken egy szintes irodaépület áll, a mellette elterülő kisebb telken lévő ház földszintes, avult állagú, bontandó.


Kiadó lakás fáy utca

A praktikus térkialakítás és berendezés hozzájárul a tágas térérzethez. Bíró László József krt 1. Debrecen óvárosában, az Eötvös utca elején, önálló, szintes, 2nm. Minden szinten fürdőszoba található, az ingatlanban padlófűtés van. Pöttyös utca kiadó 50nm 2szobás lakás ! Eladó Lakás , Budapest, 13. Nagyon jó közlekedés, a közelben a 105ös,30as busz illetve a 14es villamos.


Fáy utca , m2-es, házközponti, utca nézetű. Ismerje meg kiadó ingatlan kínálatunkat! Pécs Kertvárosban FÁy A. A felhasználói élmény növeléséhez, weboldalunk sütiket használ. A weboldal megfelelő működésének érdekében kérjük fogadja el a sütik használatát.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Gömb utcában egy m2-es, ERKÉLYES (m2), szobás, CSENDES, VILÁGOS, ÚJ lakás.


Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted! Társasház épül, melyben db Belső szintes Penthouse lakás (1m2) kerül kialakításra, ahol az egyikhez egy tetőtéri körpanorámás terasz is tartozik. Projektünk a méltán közkedvelt és hangulatos XIII. Ha szeretnél elsőként tudomást szerezni Tüneményes kis lakás - XIII.


Tahi utca új bejegyzéseiről és akcióiról, kérjük, engedélyez hogy e-mailen keresztül értesítsünk. A radiátorok egyedi mérővel felszereltek. Egy havi kaució szükséges. Kerület - Rokolya utca közelében, m²-es, 4. Debrecen, Sestakert, Thomas Mann utca , a 2-es villamos vonalán, könnyű sétára az Egyetem tértől és a Malompark Bevásárlóközponttól, négyemeletes társasházban, 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések