2014. december 4., csütörtök

Eladó földszinti lakás hódmezővásárhely kertváros

A részben felújított otthon nagyobb szobájából léphetünk az erkélyre, ahová árnyékoló redőnyöket szereltek a nyári meleg enyhítésére,így. Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


Eladó földszinti lakás hódmezővásárhely kertváros

Az ingatlan igény szerint modernizálandó, a nyílászárók cseréje már megtörtént. Bevásárlási lehetőségek közvetlen közelben, ipari park szintén könnyen elérhető távolságban. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó hódmezővásárhelyi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. ELADÓ KESZTHELY KERTVÁROSI RÉSZÉBEN NÉMET HAGYOMÁNYT KÖVETŐ VILLA, PRECÍZEN MEGKOMPONÁLT KERTTEL. A gázkonvektoros, földszinti lakás alapterülete m2.


A szobák külön nyílnak, a konyha mellett kamra könnyíti meg a háziasszony dolgát. A nappaliból nyíló teraszt fák árnyai védik a perzselő melegtől. A társasház tégla építésű, lakásos, 5. Extrán felújított földszinti lakás bútorozva eladó a Móricz Zs. Több friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás felújított té.


Minimum nm alapterületű házak és minimum nm alapterületű lakások, amelyekre igényelhető a CSOK (családok otthonteremtési kedvezménye). Kertvárosi felújított lakás eladó ! Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! A több mint 1éves házfalak között állni látszik az idő, de ez ne tévesszen meg senkit, ez egy élő, vibráló hely rajongókkal (és facebook oldallal ), és egyre több megújúló.


Keresd meg itt új otthono hódmezővásárhelyi eladó tégla lakások magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Zala megye, Hévíz lakás eladó ! Hévízen a központban földszinti szobás felújított lakás téglaépületben eladó. Az otthon melegéről az esztétikus kivitelű. ELADÓ földszintes, kertes társasház stúdió lakássá kialakított, éve lakásként használt, de felújítást igénylő, tároló besorolású ingatlana.


Eladó földszinti lakás hódmezővásárhely kertváros

Heves megye, Eger, Hatvani hóstyán, újonnan épülő nyolc lakásos társasházban lévő, földszinti , 6nm-es lakás eladó. Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, wc és közlekedő található. Kiváló benapozású, nagyon jó. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron. A lakásban gáz konvektoros fűtés és klíma van.


A gáz és a villany jelenleg ki van kötve, a visszakapcsolás folyamatban van. A fűtés cserépkályhával történik. Jó helyen jár, db fényképes hódmezővásárhelyi eladó téglalakás hirdetés az ingatlantájoló. Hódmezővásárhely belvárosában 1m2-es szobás, földszinti társasházi lakás eladó. Keresse meg nálunk leendő otthonát, hódmezővásárhelyi eladó tégla lakások jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.


Eladó földszinti lakás hódmezővásárhely kertváros

Eladó INGATLAN, ház, lakás , nyaralók, Budapesten és vidéken. Ingatlanközvetítők és magánszemélyek hirdetései. A nagyobb szobában faparketta, a kisebbik szobában laminált padló, a többi helyiségben járólap van. INGYENES hirdetésfeladás! Az épület kivülről hőszigetelt, így rezsije igen alacsony, alig szükséges fűteni télen, nyaranta a kánikula nem melegíti fel.


A körúton belül méterre a 4es 6os villamos megállótól, a Dob utcában eladó egy nm-es , dubpla galériás (12nm álló,12nm fekvő ) földszinti felújított lakás. A konyhából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba,és innen lehet felmenni a fekvő galériára. Keressen eladó használt lakást vagy újépítésű lakást, lakáshirdetések keresőnk segítségével!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések