2014. december 30., kedd

Bika napjegy oroszlán aszcendens

Ebből ered a sok meglepő helyzet, mely befolyásolja a Bika jellemét. A halak aszcendens arra kényszeríti a Bikát, hogy fektessen némi erőt saját érzelmei ellenőrzésére, ami lustálkodáshoz vezet. Ennek a kevert típusnak több pihenésre van szüksége, mint eredetileg a Bika csillagjegyben születettnek.


Ezzel szemben Szűz Aszcendens esetén több, mint perc eltérés ad fok eltolódást az Aszcendens helyzetében. Minél közelebb kerülünk a sarkkörökhöz, annál kevesebb idő jut a Kos, Bika és Halak jegyeknek. Ha az egyenlítőhöz közelítünk, akkor majdnem minden jegyben azonos időt marad.


Idegenek gyakran hiszik róla hogy valami híresség vagy. Van valami méltóságteljes a fejtartásodban és valószínű, hogy külsőd is igen megnyerő. Nincs azonban túl nagy esélye, hogy tényleg jól ismert légy: jegyösszetételed egy olyan lusta Oroszlánt eredményez, aki tele van ötletekkel, hogy miként válhatna sztárrá, arra viszont már soha nem kerül sor, hogy ezt meg. A Bika nagylelkűségét mérsékeli az Oroszlán aszcendens érdekember jelleme, ami felébreszti a pénz iránti szenvedélyét. A Vénusz bolygó által patronált Bika hatására az Oroszlán számos érzelmi sikert arat, társadalmi szempontból sok siker és biztos pozíciót, boldog jövőt ígér szülöttének az Oroszlán - Bika vegyes jeg.


Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens , amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. A tekintete nyílt, derűs és bátor, az arca markáns. A szája érzéki és tekintélyt parancsoló.


Szája szögletében erélyes függőleges vonás - tud szigorú is lenni. A haja dús, loboncos, homlokába hulló, mint az oroszlán sörénye, a szemöldöke is sűrű, bozontos. Amikor egy aranyat érő lehetőség adódik, senki sem mondhatná róla hogy sebes vagy, mint a villám.


Körülbelül olyan gyorsan mozogsz, mint egy álmos csiga. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Az aszcendens óra alatt teljesen megkerüli a zodiákust, így az aszcendens egy jegyben órát ül. Persze nem csak az órától, hanem a földrajzi koordinátától is függ az aszcendens helyzete.


Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor. Megfordítva is így van, a Skorpió Ascendensűnek szüksége van a Bika jegyének energiáira, vagy a föld elemű Vénuszra, hogy felismerje, hogy az élet. Bika Ascendensű embert személyiséggé teszi. Rák Bika aszcendenssel A munkahelyi változásokat előnyödre kovácsolhatod. Tartsd nyitva a szemed és a füle de soha ne menj fejjel a falnak, várd ki a megfelelő időpontot.


Bika napjegy oroszlán aszcendens

Oroszlán Bika aszcendenssel Szánj több időt a párodra és a szerelmi életedre. Az esetleges felmerülő problémákat pedig alaposan beszéljétek át. Az aszcendens, a születés pillanatában felkelő jegy írja le a legpontosabban a személyiséget. Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos.


Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el. Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az. A Bika szokás szerint közepes testalkatot a erős, köpcös, széles homlokkal, telt arccal, kiváló vagy sötét, vagy kék szemekkel, rövid nyakkal, vastag ajkak, az orr és a száj általában nagy és széles, sötét arcszín, sötét vagy fekete haj. Testalkata masszív, szilárd. A Bika napjegy egy Bika aszcendensűvel tökéletesen harmonikus párt alkot, különösen ha az élvezetek mellett őszinte szeretet van közöttük.


Bika napjegy oroszlán aszcendens

A Szűz aszcendens elméletileg jó választás. Gyakorlatilag a kapcsolat tartóssága azon múlik, hogy el tudják-e viselni egymás rigolyáit: a Bika kényelemszeretete mennyire fér meg a. Mi az Aszcendens és a Napjegy közötti különbség? Az Aszcendens ösztönös, született ingerfelvevő képességünket és az azokra adott válaszokat mutatja meg.


A Napjegy a tudatos részünk, vagyis azt mutatja meg, hogy milyen tudattartalmakat fogadunk magunkba, amik azután tudatos ellenőrzésünk alatt állnak. Fókuszban: Oroszlán aszcendens a horoszkópban. Vezetésre, pozícióra termett. A éveikre megállapodnak, és gyermeket is vállalnak.


Bár érzékenységük (jó és rossz irányba) ugyanúgy megmarad. Egy föld jegyű társ mellett érzik magukat biztonságban, pl. Bika , Szűz, Bak a legjobb társ számára.


Az Oroszlán aszcendensű emberek nagyon büszkék kisugárzásukra, megjelenésükre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések