2014. december 19., péntek

A világ legszebb lova

A világ legszebb lova

A díjnyertes Ross Törökországból származik, egy Akhal tekini. Frederik, aki jelenleg a világ legszebb lova. Nagyon sokan ezt az egyetlen lófajtát tartják az egyetlen és egyben a világ legszebb lovának. Mára olyan ritkává vált, hogy alig néhány ezres populációval rendelkezik.


A lovakat tartják az egyik legszebb és legfantasztikusabb lényeknek, amelyek a bolygónkon léteznek. Szépségük egyszerűen hihetetlen. Amióta világ a világ , a lovakat a legkecsesebb és legfantasztikusabb élőlények közé sorolják, melyekben csak úgy duzzad az erő és az energia. Jellemző a fajtára a viszonylag kisebb méret, könnyű csontozat, szépség, nemesség, elegancia.


Sokan a világ legszebb lovának tartják az arab telivért. Feje finom, általában csukafej, hatalmas, értelmet sugárzó szemekkel, nagy orrnyílásokkal, széles homlokkal. A éves Huaso ex-Faithfull nevű ló ugrotta Alberto Larraguibel Morales kapitánnyal.


A világ legszebb lova

Még a lélegzeted is eláll ha meglátod mozgás közben! Kevés olyan teremtés van a világon, amelynek megjelenése, kisugárzása. Nem sokkal azután, hogy a világ legkisebb lova , Einstein megszületett, a Wisconsin állambeli Big Jake lett az új világrekorder, hiszen ő lett a világ legnagyobb lova. Az erő, a szabadság szimbólumi, és ráadásul gyönyörű is. Einstein, a világ legkisebb lova Smith a következőket nyilatkozta a Sky News-nak: „Már több mint éve tenyésztek miniatűr lovakat, de soha életemben nem láttam még hozzá foghatót.


Először meg sem mozdult. A trópusok gyönyörű tollazatú madarai sok állatbarát szívét megdobogtatják. A Madarak és fák napjára készült válogatásunk bemutat neked egy tucat csodaszép madarat, amit mi élőben legfeljebb csak az állatkertben nézegethetünk. A türkmén fajtára nem festik a fémes csillogást, hanem alapból ilyen a szőre. Az akhal tekini (más néven Akhal-Teke) türkmén eredetű fajta, már az.


A Miss World idei - sorrendben 60. A második helyezett a botswanai jelölt, a harmadik pedig Miss Venezuela lett. A Magyarországot képviselő Kaló Jennifer a verseny honlapja szerint nem került a legjobb húsz közé. A világ legszebb lovak.


Században tenyésztettek. Sőt, Oroszországban, a jelenlegi Rostov régió területén, a Don kozákok. Ezt a lovat tartják a világ legszebb lovának – ha megnézed a videót, megérted miért 3olvasta Néha csak ámulunk és bámulunk azon, hogy mennyi gyönyörű dolgot tartogat számunkra a természet.


Elmondhatjuk, hogy a Föld rengeteg szép dolgot hozott létre, melyet mindannyian élvezhetünk. Az összes lófajta gyönyörű, egy azonban igen kitűnik külsejével a többi közül. Ez pedig az Akhal-Teke fajta, Türkmenisztánból. Mesébe illő a világ legszebb lovának is nevezett akhal tekini fajtájú ló.


Tilos a Blikk bármely fotóját, írott anyagát részben vagy egészében, illetve átdolgozva átvenni vagy újraközölni a kiadó írásos engedélye nélkül. Az oldalról kivezető linkeken elérhető. Ez a csodálatos kilenc éves ló Hollandiából származik.


A világ legszebb lova

Lenyűgöző szépsége miatt páratlan egyedként tartják számon, de nemcsak külsejével hódít, impozáns mozgását és teljesítményét számtalan díjjal jutalmazták már. Az Akhal-Teke lófajtát i. Mára csupán néhány ezer példány maradt, legtöbbjük Türkmenisztán és Oroszország területén él. Azonnal felismerhető aranyos csillogó szőréről és különleges testfelépítéséről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések