2014. december 31., szerda

Horgásztó kiadó faházzal

Heves megyében, Boconád közelében Ha-os horgásztó kiadó szállással A tó története A tó magántulajdonban van. Házaink családok és baráti társaságok fogadására egyaránt alkalmasak. A faházak és apartmanok felszereltsége: Klíma(hűtő-fűtő), LED TV, minden igényt kielégítően felszerelt Konyha, melyekben villanytűzhely, mikrohullámú sütő és hűtőszekrény is biztosított. A Pölöskei horgásztó évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása.


Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. Megújuló energiával üzemelő horgászházunk várja az idelátogató vendégeket. HorgászNyaraló a Balatontól 15m-re Fenyvesen horgászstéggel csónakkal. A zalai dombok közt megbúvó Kerka-parti kisváros, Lenti bányatavából alakították ki a Sárberki horgásztavat. A város észak-keleti végén elterülő hektáros horgásztó csodálatos környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.


Apartman szállás kiadó Tata Öreg Tó. Szeretettel várjuk Önt és Kedves Családját egész évben Tata egyik legszebb részén az Öreg-tó partjától 1méterre nyugodt üdülőövezetben található új építésű, igényesen berendezett fő fogadására alkalmas apartman házunkba, mely két külön bejáratú apartmanból áll. Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa Neked. A szálló vendégek részére kiadó faházak vannak, mely másfél szobásak, fürdővel, hűtővel ellátott.


A nagyobbik vízfelület közel hektáros. A kérdésem az lenne,hogy mindegyik faházhoz tartozik-e külön csónak,ha nem akkor pedig van-e lehetőség bérelni? Illetve a házirendben olvasom,hogy tilos látogatókat fogadni,ezzel pedig az lenne a kérdésem,hogy családtagoknak sem lehet belépni,mert a család legkisebb tagja (6éves) is imád a természetben kint lenni és maximum napra szeretném,hogy Ő is. Nagyon jól megközelíthető, kedves helyiekkel. Kellemes tiszta környezet, szép halak várják a sporttársakat.


Kiadó és bérelhető horgásztó , sporthorgásztó, bojlis horgásztó Boconád közelében HA-on! Dunavarsányban közvetlen vízparti ház kiadó , kristálytiszta vizű bányató partján. A bányató területe hektár.


Horgásztó kiadó faházzal

A ház méterre van a vízparttól. A követlen vízparti házban található: konyha, étkező, szoba, fürdőszoba, zuhanyzó, wc. A jól felszerelt konyhában hűtő, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, kávéfőző. Fehérvár felől érkezőknek 35km, Balaton világostól 20km-re található a tó. Budapest felől az M7-en a Székesfehérvári bevásárló központnál kell a pályáról lejönni, majd a 63-ason Szekszárd felé jönni.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A horgásztó átlagos vízmélysége m, legmélyebb pontjai elérik a m mélységet. A fenéken vastag, vízzáró agyagréteg található. Tavunkat folyamatos friss víz utánpótlással a lajosmizsei ásványvízüzem plusz vize biztosítja.


Horgásztó kiadó faházzal

A horgásztó intenzív halállomány garantált horgász élményben részesíti a kezdő és gyakorlott horgászokat is! A tavat számos kg feletti ponty és amúr lakja, melyek megfogása odafigyeléssel akár egy kezdő horgász számára is reális cél lehet. Borbála Horgásztó Kistapolca Borbála horgásztó Kistapolca 2. Warali-tó Szeretettel várjuk a Warali-tó partjára, mely élmény mindenkinek Baján a vizek és ízek városában! Búzásvölgyi Víztározó Gyönyörű környezet, rendezett tó, melyben rengeteg halfajta kifogható. Felső tó Don Carp Lake Bontovai Horgásztó Kiskorpádi Szigetestó -Koiország Harsányi horgásztó Merenye Goslawice Carp Lake Etang la Planchette Carpcenter Laguna Blu Cavagnac lake Bajánsenyei horgásztó Nádudvari Tőzeges Tó Öreghegyi bánya-tó Mocsai Király Ponty horgásztó Derekegyházi bojlis tó Katlov lake Delous Jezero.


Horgásztavak, horgászhelyek Budapesttől km-re található Pest megye legnagyobb tórendszere, a délegyházi tavak. A tórendszerben több kifejezett horgásztó mellett kisebb horgászhelyek is találhatóak. A hektáros napijegyes horgásztó többnyire pontyos víz, de az egyéb halak is megtalálhatóak benne. Itt a finomszerelékes horgászokat várjuk nagytestű pontyokkal,amúrokkal akár több napos éjjel-nappali horgászatra sátorozási,tisztálkodási lehetőséggel. Tengerszem a Bakonyban!


Varázslatos TÓ nem csak horgászoknak! Többi kategória, Sport, Horgászat, vadászat. Hírlevélre történő feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre kiküldésre kerülő hírlevelekben és a weboldalakon mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás, szállások megtekintése), a hírlevél vagy fiók regisztrációkor megadott adataimat (pl. születési dátum), valamint a foglalásaimhoz kapcsolódó adatokat (pl. foglalás gyakorisága) a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések