2014. december 30., kedd

Hiány idézetek

Hiány idézetek

Nem lesz hiány azokból a pillanatokból, amikor úgy érezzük, fel akarjuk adni. De nem engedhetjük, hogy a félelem és a kétségbeesés megállítson minket. Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog.


A hiány maga, a szó és a mögötte rejlő értelem, érzelem. Mindenki ismeri, mindenki tapasztalja, szinte nap mint nap. De ha belegondolunk a hiány az egyik legőszintébb dolog. Fekszem az ágyamon, hiányzol, akkor is, ha nem akarom.


Nem tudom, mit tegyek, hogy Hozzád közelebb legyek! Sokszor gondolok rá és ez fáj nekem, mióta elmentél más lett az életem. Biztos vagyok abban, hogy sem távolság, sem halál, avagy távollét szét nem választhatja azokat, kiket egy lélek éltet, egy szeretet. Piszkos nagy, pocsék háború lesz. A lángba boruló Balkán felperzseli Európát, az iszlám Ázsiát, és akkor a. Ha hívsz, nem mondom azt neke hogy mindennap egy kicsit belehalok a hiányodba.


Nem mondom, mennyire várom már, hogy lássalak. Ahogy szűnik a varázs, múlik a szerelem, s végül olyan fénytelenné és üressé válik, mint egy villanykörte, mely nem kap már áramot. Szerelmes idézetek és SMS-ek minden mennyiségben! Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül! A pohár mindig félig van töltve, s nem azon kell keseregni, hogy miért nincs tele.


Annak kell örülni, hogy nem üres. A szerelmi bánat többi eleme természetesen lassan elcsendesül, már nem fáj a hiány. Karácsony, látszat, saját fordítású idézetek ) “Ne várj túl sokat a karácsony napjától.


Látod a sok falevelet rajta? Magyarország idézetbázisa! Tölts fel, keresgélj, oszd meg kedvenc idézeteidet. Hiány idézetek magyarul - Idézet.


Aki nem tud szeretni, kénytelen mindenféle pótcselekvésre, hogy az életét elviselhetővé tegye. Mi a különbség a szeretet és a szerelem között? Nem tudsz olyan közel lenni hozzám, hogy ne hiányoznál szüntelenül.


Kevésbé érzem magam egyedül itt, a világ sokkal szebb így, még a rácsok mögül is. Hideg a szobá üres az ágya finom illatod már nem ölel körül, egy fényképről mosolyogsz rám, mely megbillent két üveg között. Csak én ülök ébren, féligszítt cigarettát érzek a számban a csókod íze helyett és nem jön az álom, az enyhetadó, mert nem tudok én meghalni se, élni se nélküled immár. Vágyakozás, hiány - Versek, idézetek , képek.


Kis szobámban ülök, s merengek magamban, Rabul ejt hiányo s zavar van agyamban. Természetesen másolhatóak, de kérlek titeket jelezzétek kommentekben, és tüntessétek fel a forrást! Tudo hogy milyen borzasztó felébredni egy szép álom után. Egy szép álomból a szomorú, szürke valóságba.


Hiány idézetek

De van, amikor megfordul minden. Amikor legcsodálatosabb dolog felébredni. Van, amikor a valóság minden álomnál szebb.


Gyönyörű idézetek házassági évfordulóra: “Mindig van a világon egy ember, aki a párjára vár, akár a sivatag, akár egy nagyváros közepén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések