2014. december 15., hétfő

Ki az aki halálosan szerelmes beléd

Rosszabb esetben, halálosan szerelmes beléd , de fél beismerni, mert akkor elveszíthet. Alfaja az , aki már elve ezzel a céllal barátkozik össze vele mert rájön, hogy így könnyebben a közeledbe férkőzhet. A kategória nem zárja ki a félelmetes idegbetegeket, de alapvetően azért közel sem olyan problémásak, mint nárci.


Ha jobban szereted a tényeket a kétségeknél, és az a típus vagy, aki mindenáron bizonyítékokat akar, akkor nyisd nagyra a szeme és jól figyelj! A sok pár viselkedése alapján összeállított listából megtudhato melyek azok a jelek, amik egyértelműen mutatják, hogy a párod halálosan beléd van esve! Kínzott a fájdalom, hogy elvettem tőled egy olyan dolgot.


Ki szerelmes beléd őrülten? Az egyik legfontosabb ismertetőjele, hogy a párod vigyáz rá aggódik érte sokszor fontosabbak számára a te igényei mint a sajátjai. Te vagy az a lány akiért bármit megtennék hogy, boldog legyél. Eddig csak egy ember voltam boldogság és szerelem nélkül. De Te Melletted boldog vagyok!


Ki az aki halálosan szerelmes beléd

Melleted úgy érzem mindent elérhetek amit csak akarok. Nem érdekel ki mit mond vagy ki mit tesz ellenünk, hisz tudjuk hogy MI összetartozunk. Szerencsére az , hogy valaki szerelmes lesz-e beléd vagy sem, nem csupán a szerencse dolga, hanem kiszámítható emberi reakció, mely minden esetben létrejön, ha valakinek a legfontosabb lelki szükségleteit kielégíted! Amikor az ember találkozik azzal, akinek a közelségétől az első pillanattól kezdve hevesebben kezd verni a szíve, akinek a hangja zeneszó a számára, akiért meg tudna halni, s tőle elválni akár csak egyetlen napra is kín, az az igazi szerelem. Honnan lehet tudni ha egy fiú szerelmes beléd ? Az van hogy nemtudom hogy szerelmes -e belém ! Egy férfi, aki valóban szerelmes beléd , mindig az első helyre fog téged tenni.


Soha nem szabad megkérdőjelezned az érzéseit iránta mert ki fogja mutatni tettekkel, hogy különleges helyet foglalsz el a szívében. De amikor elbukott, nem aludt több éjszakán! A szerelmes ember mindig szemmeltartja a szerelme tárgyát.


Ha a szerelem egyoldalú, akkor is fennáll ez a csodálat. A másik típus az , aki , ha elkapja a pillantáso akkor rögtön elfordítja a fejét, és zavarba jön. Vannak olyan férfiak is akik nem mondanak ki mindent nyíltan és inkább máshogy kommunikálja az érzelmeit.


Ismerd fel a rejtettebb szerelmi vallomásokat! A férfi, aki szerelmes beléd , nem elégszik meg azzal, ha hetente egyszer szakítotok időt egymásra. Lehet, hogy rendkívül elfoglalt ember, de mint tudjuk, mindenkinek arra van ideje, amire akarja, és a szerelemre ki ne szeretne napokat szánni? Van, aki szerint a hűség döntés kérdése, mások szerint vannak, akikben mindig ott motoszkál a kisördög, míg másokban fel sem merül a kísértés. Természetesen az asztrológiának is van véleménye arról, melyik csillagjegy mennyire hűséges.


A férfi, aki valóban érdeklődik irántunk, azonnal válaszol az sms-re és reagál a telefonhívásra. Ha az ember szereti a másikat, élvezi megosztani vele a tapasztalatait, az eseményeket, amik történtek vele. Ha a pasinak a tanácsra, véleményre van szüksége, vagy csak szeretne nevetni, mi vagyunk az első személy, akit hív. A férfiak és nők különbözőképpen mutatják ki szeretetüket.


Read from the story Creepypasta Horoszkópok by ha_b1n (#128151;) with 6reads. Egy lány… halálosan szerelmes …Egy fiú aki nem szereti a lányt…Mert neki nem jó úgy, mint egy barátnő, aki átölelhet,hevesen csókolhat…Neki olyan mint. Ki az aki titokban szerelmes beléd ? Mert ezt mondja az is, aki csak kedvel, de az is, aki halálosan szerelmes.


Ki az aki halálosan szerelmes beléd

A hetvenes években egy amerikai szociológus, a “szerelem”-nek nevezett érzés összetevőit a szerelmesek által használt kifejezéseket tartalmazó skálák alkalmazásával igyekezett vizsgálni. Aki volt itt szinte halálosan szerelmes az hogyan felejtette el a szeretett személyt? Van egy lány akibe halálosan szerelmes vagyok tudom ő is szeret két éve mar voltunk együtt most van neki barátja mit csináljak hogyan tudnám elcsábítani a mostani barátjától? Tari Annamária szerint az , hogy egy férfi mennyi idő alatt lesz szerelmes , attól függ, milyen mértékben hajlandó a bizalomra, a kölcsönösségre, és képes-e őszintén kötődni valakihez.


Csak az éli át a szerelmet, aki nem fél az érzelmektől, a kudarcoktól, attól, hogy elhagyják. Aki szerelmes , az nem lehet szabad? Aki annyira szerelmes , mint én voltam beléd , az már gettófogoly.


Ez zsákutca, vagy rosszabb: maga a negédes, émelyítő, gejl mennyország!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések