2014. december 12., péntek

Horoszkóp szeptember

Ezért a szeptemberáruló időszak lehet. Személyre Szabott Horoszkóp. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Már szeptember első napjaiban ösztönösen érezni fogo hogy most elindulhatsz a fejlődés felé vezető úton, - bár ez a folyamat nem egy hirtelen jött dolog eredménye, de a csillagok most kedveznek a sikerhez.


Horoszkóp szeptember

Kedvező fordulatok jönnek, ezért energiádat ne szórd szét feleslegesen. Szeptemberi szerelmi horoszkóp. A csillagok csupa jót ígérnek: újbóli fellángolások, nagy szerelmek, váratlan találkozások.


Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? A jegyek elemi felosztása. Kos – szeptember havi horoszkóp.


Horoszkóp szeptember

A szeptember növekvő önbizalmat és vonzerőt hoz számodra. A hónap elején úgy érezhete hogy szinte bármit megkaphatsz, amit csak akarsz, anélkül, hogy ebben bárki is megakadályozna. Ebben az időszakban igyekezz minél előbbre haladni és megvalósítani a céljaidat.


Havi horoszkóp szerelemről, érzelmekről, egészségről és munkáról. Kos Munkahelyén nem árthat most résen lennie és nyitva tartania a szemét, mert megeshet, hogy feltűnik valaki, aki az ön helyére szeretne pályázni és emiatt akár olyan dolgoktól sem riad vissza, melyet ön valószínűleg mélyen elítél. Napi horoszkóp a nőklapja. Minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Ha tanulsz, nagyon jó eredményt érhetsz el.


Japán Horoszkóp - Tudd meg, mit tartogat számodra az év hátralévő része! A csúcspont szeptember 14-én vár rá amikor a szerelem planétája, Vénusz belép a te jegyedbe. Novemberben is számíthatsz Vénusz áldására. Mars, az erő planétája szintén januárban vár rá és február közepéig hű marad hozzád. Szűz (augusztus - szeptember 22) Munkahelyén pozitív kezdeményezései kapnak visszhangot.


Mindig alaposan átgondolja az anyagi helyzetét, és bár ünnepek előtt sok kiadás vár önre, kéznél van több jól használható terv. Amennyiben tanulmányokat folytat, ennél fogékonyabb, kedvezőbb időszakot nem is lehet elképzelni. Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok!


Horoszkóp szeptember

Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád. Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal. Hétvégi horoszkópunkból megtudo mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. A hétfő, amikor minden egyre jobban alakul, intelligencia típus létezik: neked melyik a legmagasabb? Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt.


A Mérleg jellemző tulajdonságai:A Mérleg típusú ember igényli a kapcsolatot, de alapvetően meghatározza őt az a szituáció, az a környezet, amelyben van. A hozzá közelálló emberek nagy befolyással vannak rá akár pozitív akár negatív beállítottságukkal. Leginkább szeptember 10-től igyekezzen erre jelentősebb időt szakítani. Akár az erdőben gombászik, akár a bolha-piacon nézelődik, akár lakást keres: most rátalál arra, amit már régóta kutat. Különösen augusztus végén, illetve szeptember 9-től lesz igazán jó a szimata.


A Kos most a függőben lévő ügyeit intézze el, a Skorpiónak most egy esemény segíti feldolgozni a fájdalmát. Mivel mindig mindenkinek szinte kérés nélkül segít, most, amikor Önnek lenne szüksége segítségre, számíthat a többiek támogatására. Kos (március - április 20) heti horoszkóp.


Kellemetlenül érezheted magadat egy kialakult helyzetben, pedig nincs okod arra, hogy zavart legyél. Nem miattad alakultak így a dolgok, és különben is mindent megteszel, hogy helyrehozd őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések