2014. december 15., hétfő

Japán manikűr budapest

A hatóanyagok pedig mindenféle vegyi anyagtól mentesek. A kezelés során a köröm formázását követően a körömlemez méhviaszos ápolását végezzük. Manikűr Budapest - A Beauty and Go szépségszalon várja vendégeit pedikűr , manikűr , műköröm építéssel OPI gél lakk által. Tekintse meg szolgáltatásainkat. A japán manikűrt korábban kizárólag a japán arisztokraták vették igénybe.


Japán manikűr budapest

A manikűr ma már a szépségápolás olyan sajátos területét képviseli, amelynek szívesen szentelünk külön időt és speciális helyet – ahol kényelmes, elegáns, lelket melengető légkörben engedhetjük át magunkat a pihenésnek, míg kezeinket kényeztetik. Kezelésünk kézfürdőt, radírozást és masszázst is tartalmaz egy pohár pezsgő mellett. Japán manikűr első osztályú méhviaszos körömápolással.


Pretty Szépségszalonban azon dolgozunk, hogy ti mindig a lehető legszebbek és legszexisebbek legyetek. Ne csak különleges alkalmakkor, hanem minden egyes nap. Oldalunkon Budapest i műkörmösök műköröm képeit és elérhetőségét találod.


Jelentkezz be a következő időpontra. Szakképzett munkatársaink várnak téged. A legmodernebb technikákkal, piacvezető termékekkel biztosítjuk, hogy körmeid hosszútávon egészségesek és ragyogóan szépek legyenek. Kérjen árajánlatot Budapest közelében található körömszalon területen dolgozó válallkozásoktól. A szabadalmi Hivatal által levédetett termék.


Különböző csomagolásokban utánozzák. Az utánzatok hatékonysága megkérdőjelezhető. Napjainkban az ápoltság és jó megjelenés elengedhetetlen részévé vált a kézfej és a körmök, melyre az egyik szépészeti eljárás a manikűr. A köröm és a körülötte lévő bőr ápolására, szebbé telére nyújt megoldást a manikűr.


Japán manikűr budapest

Ezt követően egy porral fényesre polírozzák a felületet. Hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. Ez a folyamat a japán manikűr.


Az eljárás teljesen természetes , vegyi anyagoktól mentes, így semmilyen mértékben nem károsítja a körmöket, sőt… Kúraszerű használata megerősíti és visszaadja az igénybe vett vagy gyenge körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. A p shine japán manikűr alkalmas természetes körmeid kezelésére és táplálására. Itt megtalálhatod: japán manikűr készlet, P shine készlet, japán manikűr p SHINE, japán manikűr menete, japán manikűr Budapest , készlet japán manikűrhöz. Létezik egy hely, ahol Ön a legfontosabb ember, ahol minden feszültsége oldódik, ahol minden annak jegyében történik, hogy tökéletes testi-lelki-szellemi harmóniába kerüljön.


Tökéletes Spa manikűr és pedikűr kezeléseket kínálunk, hiszen a LaRic egy feledhetetlen utazást kínál az érzékek világába egy egy pohár pezsgő társaságában. Ismerje meg a világ legkülönlegesebb manikűr pedikűr kezeléseit a Mandala Day Spa-ban! Információ és árlista Fontos,hogy mindenkire annyi idő jusson, amennyit a tökéletes manikűr megérdemel. Ezért annak érdekében, hogy minden kedves vendégem a legjobb szolgáltatást és a legszebb manikűrt kaphassa, nálam az alábbi szabályokat érvényesek: -Lemondásra legkésőbb órával a megbeszélt időpont előtt van. Samu Henrietta Műkörmös, Budapest.


M3-as közelében igényes, csendes helyen várom kedves vendégeimet. Kezünk és körmünk ápolása minden évszakban fontos. Akár egy egyszerű manikűrrel vagy erősítő japán manikűrrel elegánsan tartható. Egy sima lakkozással vagy tartós gél lakkozással tehetjük teljessé a látványt. Bőrünket paraffinos kézápolással selymessé varázsolhatjuk.


Esztétikai- és gyógypedikűr, manikűr. A láb ortopédiai elváltozásai, a kényelmetlen cipő és a mechanikai igénybevétel nem csak esztétikai, de akár fájdalommal járó egészségügyi elváltozásokat is okozhatnak kéz- és lábfejünkön. Ezért fontos rendszeres, szakszerű ápolásuk. Szolgáltatások: műköröm,saját köröm megerősítése,gel-lac,esztétikai pedikűr,paraffinos kéz-,és lábápolás,francia-, japán manikűr.


Nagy szeretettel várlak Titeket, kedves vendégeim, és ezúton is köszönöm a pozitív fogadtatást, sok biztatást. A császár udvarhölgyei, de még a kiszolgáló személyzet is kifogástalan körmöket viselt, így a napi öltözék, smink és hajviselet mellett a körmök állapotára is rendkívül odafigyeltek. UV lámpák, csiszológépek, díszítők, műkörmöm kellékek széles választéka.


Műköröm alapanyagok kis és nagykereskedése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések