2014. december 5., péntek

Photoshop képek egymásra illesztése

Photoshop képek egymásra illesztése

Finom átmenetekkel fűzhet össze, illetve egyesíthet képeket a végső képkompozíción. A rétegeket és maszkokat már többször használtuk. Tudja meg, hogyan módosíthatja a halmozott rétegek sorrendjét, helyezheti át a rétegek tartalmát, valamint forgathatja el a rétegeket. Képek összemosása PhotoShop -ban (Maszkolás) Hogyan tudunk vagy több képet egymásba mosni? Szerencsére a PhotoShop erre is jól használható megoldást ad.


Nyissunk meg két képet. Please try again later. A Rétegek ablakban jobb katt a felső képre és a megnyíló menüpontól válasszuk az Összefésülés lefelé menüpontot. Most látszik igazán, hogy a képek éles széle nem illeszkedik pontosan egymásra , ráadásul színbeli eltérések is vannak.


Hogy lehet két képet egymásra illeszteni a legegyszerűbben, elsősorban IrfanViewben? A példa nem fontos, de egy lapon akarom látni mondjuk egy igazolványomnak mindkét oldalát. Tehát van egy képem az elejéről meg van egy a hátuljáról, az egyik fölül, a másik alul helyezkedik el, és így egymásra akarom illeszteni a kettőt. No credit card required.


Browse our best deals and save! Get started for as low as $9. Photoshop , vagy Photoshop Lightroom? D models for added flexibility. Licensing plans are now available.


Lássuk, hogyan lehet több képet lágy átmenettel egymásra illeszteni! Az alább látható példán a két kép egyforma méretű, ezért a fenti réteg teljesen takarja az alsót. A fikció szintjén az egymásra fényképezés láthatóvá teszi a láthatatlant, a diskurzus szintjén azonban ez a trükk azt is láttatja, amit a film rendszerint elrejt, azaz a film alapvető működését, amely abból áll, hogy a mozgásban (a filmszalag mozgása a gépben és a reprezentált mozgása a vásznon) egyesít két különböző rögzített fotogramot, amelyeket összeköt.


Photoshop képek egymásra illesztése

Dupla expozíciók készítése Két fotó egymásra keverésével szürreális hatást érhetünk el. Művészi hatású effektek Szépítsük fel képeinket különböző formájú szűrőkkel, melyektől igazán művészi hatású lehet egy-egy fotó. Ez a színvonalas összeállítás számos remek fotómanipulációs technikát és szövegeffektet tartalmaz kezdőknek és haladóknak egyaránt. Köszönöm az eddigi válaszokat.


Játszadozni már játszadoztam vele de nekem automatikusan kéne. Olvastam erről már több helyen is sőt bár lehet hülyeség és elnéztem de mint ha olvastam volna már olyat hogy van olyan fényképezőgép amibe van ilyen lehetőség hogy két képet csinál más fókuszponttal és összeolvasztja a kettőt és minden éles lesz. A szakirodalomból ismert képillesztő eljárások azt feltételezik, hogy a megfigyelt objektumok elég messze vannak a kamerától ahhoz, hogy síkon mozgó pontoknak tekinthessük őket. Ezáltal a feladat két sík összeillesztésére egyszerűsödik.


A digitális scrapbook egyik kedvelt technikája az összemosás. Több eljárást is ezzel a szóval (blending) illetnek, és még ezen célok eléréséhez is több eljárás vezet. A programfelület és a dokumentumablak A Programablakon belül több dokumentum (kép) is nyitva lehet. Az egyes képek külön dokumentum-ablakokban helyezkednek el. Az opcióra lépés után kéri, hogy válassza a Stack képeket.


Kattintson az OK gombra, és várjon néhány másodpercet, amíg az összes réteg össze nem olvad. Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. A cég most azt mondja, csalás-felismerőjük -os, és ha elkészül, várhatóan vissza is tudja állítani a képek eredeti állapotát.


Rendben, most el kell tüntetned a fel ső réteget, a kis szem ikonra kattintva a rétegtől balra, majd kattintsegyet a háttérrétegen (ahogy itt mutatom). A kiadvány részletesen bemutatja a CorelDRAW Xújdonságait és továbbfejlesztett funkcióit, az alkalmazás megújult kezelőfelületét, foglalkozik a PowerTRACE kibővített vektorizálási módjaival, az oldalanként definiálható segédvonalak és rétegek használatával, a sablonkeresés új módszereivel, a képek és szövegek. Ezenkívül lehetővé teszi a képek helyesbítését néhány nagyon hasznos szerkesztési eszköz használatával. Ha további információra van szüksége a fotórétegek használatával kapcsolatban, olvassa el az oktatóanyagot, ahol az alkalmazásról beszélek a fotók egymásra helyezéséhez. Tudásban is meglepően sokoldalú, tartalmaz effekteket,szűrőket is.


Egyetlen hibája, hogy sajnos magyar nyelvi fájl nincs benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések