2014. december 19., péntek

Abevjava java webstart kattintson ide a telepítéshez

Abevjava java webstart kattintson ide a telepítéshez

Ha nincsenek speciális igényei, minden feltett kérdésre fogadja el a felkínált választ. A kiválasztott nyomtatvány oldalán csak kattintson xxxx - Kattintson ide a nyomtatvány telepítéséhez ( Java WebStart ) linkre, és a nyomtatvány automatikusan települni fog számítógépére. Ha segítségre van szüksége a telepítésben, kattintson ide a telepítési segítség eléréséhez. Az ÁNYK, az AbevJava program továbbfejlesztett változata már nemcsak a NAV, hanem a közigazgatás más szervezeteinek a nyomtatványait is képes kezelni. After installing ÁNYK ABEVJava , the Declaration Form No.


Ahhoz, hogy Ön nyomtatványt tudjon kitölteni, szükség van a keretprogram telepítésére. Az ÁNYK- AbevJava keretprogram telepítéséhez, kérjük, kattintson ide. Ezt a lépést Önnek csak a legelső alkalommal kell végrehajtania. Telepíteném az abevjavat ubuntu 10.


NYK - AbevJava Java WebStart alkalmazást, ami abevjava _install. Ennek adtam futási jogot, de nem indul, terminalban indítva sem. A terminal ablak megnyílik ilyenkor egy pillanatra, aztán be is záródik. Az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK – AbevJava ) keretprogram letöltésre felkínált lehetőségei közül válassza az ‘ AbevJava Java WebStart – kattintson ide a telepítéshez ’ verziót.


Ezután az így kimásolt hivatkozást illesszük be a parancsfájl wget-tel kezdődő sorában a korábbi. Abevjava programmal kapcsolatban segítene valaki? Tavaly is ezzel csináltam meg az adóbevallásomat, és nem volt zökkenőmentes, míg végre el tudtam indítani.


Most is akadozik, ezt írja ki, amikor be akarom tölteni a nyomtatványt: hibás vizuális elem a sablonban! Az előlap oldalon, típus=frame x=Y=0. AbevJava is a Shareware software in the category Web Development developed by Ado- es Penzugyi Ellenorzesi Hivatal.


It was checked for updates 5times by the users of our client application UpdateStar during the last month. Meddig kell megérkezzen az adóbevalláshoz szükséges papír? Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Kattintsunk a ÁNYK- AbevJava Java WebStart- kattintson ide a telepítéshez szövegre.


Elindul a telepítés ami eltart egy ideig, közben a Downloading application feliratú ábrát látjuk. Ezek után automatikusan feltelepíti a kitöltőprogram alá az űrlapot. Hova kell küldenem az adóbevallásomat? Ha nem kapott csomagot, akkor be kell menni az ügyfélszolgálatra és kérni kell.


Pedig az egyik nyomi éves tintasugaras hp, a másik pedig egy leser nyomtató és mindd a kettő simán viszi! Nálam a probléma inkább, hogy az abev java borzasztó lassú! Könyvelő porgiból töltöttem fel a nyomtatványokat alkalmazottra. A számítógépe „Asztal”-án a telepítés során létrejött ikon segítségével később is újra indítható a program, betölthető a félig kitöltött bevallás, melyet a végleges kitöltés után kinyomtatható, ha rendelkezik ügyfélkapus regisztrációval, elektronikus úton feladhat.


Letöltötted hozzá a keretprogramot? Február 15-ig az Apeh megcsinálja az adóbevallást, de hogyan? Minden központi ügyfélszolgálati.


Abevjava java webstart kattintson ide a telepítéshez

Fentiek után következő lépésként rámegyek az összes nyomtatvány megjelenítésére, akkor megjelenik mind. Na itt hiába akarnék a letöltés gombra kattintani, mert nem működik, hanem az 1. Ekkor jön be a Java WebStart - kattintson ide a telepítéshez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések