2014. december 3., szerda

Oroszlánkirály élőszereplős

Oroszlánkirály élőszereplős

Nagy fába vágta a Disney a fejszéjét, amikor úgy döntött, az összes klasszikus meséjét megfilmesíti. Bemutatták az élőszereplős Oroszlánkirály első plakátjait, a végeredmény pedig nagyon cuki lett! Oroszlánkirály -filmet , tekintve, az elmúlt évek élőszereplős remake -jei között voltak kiemelkedő alkotások, és olyanok is, amelyek egy kicsit csalódást okoztak.


Oroszlánkirály élőszereplős

A legtöbbeknek azonban nem ezzel, hanem az állatok fotorealisztikus külsejével volt problémája. A “ élőszereplős ”-nek hívott Oroszlánkirály remake-ben az “élő szereplők” természetesen nem szó szerint értendők, a környezet és a filmben szereplő állatok éppúgy CGI-vel, motion capture technológia segítségével lesznek megjelenítve, mint a már említett A dzsungel könyvében, és további jó hír, hogy a. Elton John, a The Sunnak adott interjújában elárulta mik azok a számok, amiket biztosan viszont hallhatunk, és mi az, amire egyáltalán ne számítsunk. Bár a legtöbb szereplő kilétét eddig is ismertük, akadnak benne érdekes megerősítések, mint Beyonce, aki Nalanak kölcsönzi majd a hangját.


Az Oroszlánkirály végén látható Simba és Nala elsõszülött gyereke. A legnagyobb rejtély itt az, hogy a készítõk nem említették hogy ez fiú vagy lány, egyszerûen Fluffy azaz bolyhosként hivatkoztak rá. Annak ellenére, hogy a média gyakran hivatkozott a filmre élőszereplős változatként, a film fotorealisztikus számítógéppel animált szereplőket jelenít meg.


A klasszikus Disney kedvenc vadonatúj, élőszereplős változata az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Ezután már félve ülök be minden jövőbeli élőszereplős , Miki egeres címre. Szokás ráaggatni az új Oroszlánkirály filmre, hogy élőszereplős. Az oroszlánkirály a tizenharmadik Disney-mese, amiből remake-et kapunk, és idén jön összesen öt.


Ez a kifejezés viszont sántít. A Disney igyekszik is elkerülni, bár az újságírók és a portálok meg a közbeszéd mégis így hívja az új filmet. Viszont a végeredmény teljes egészében CGI alkotás, hiszen nincs konkrét élőszereplő a filmben. A filmet A dzsungel könyve rendezője , Jon Favreu készítette. Jégvarázs felett is diadalmaskodott azóta.


Ahogyan arra számítani lehetett, Mufasa magyar hangja ismét Vass Gábor lett, aki Sinkovits Imre halála után már a film bővített változatában is megszólaltatta. A nagyszabású eseményre természetesen a világsztárok is ellátogattak, például Beyoncé és férje, Jay-Z és Elton John is megfordult a rendezvényen. Szóval: az oroszlánkirály Mufasa meghal, mikor féltékeny öccse, Scar a határon túli hiénafalkák támogatásával csapdába csalja őt és fiát, Simbát. Az elűzött kölyök a sivatagon túl egy őserdőben talál új otthonra, a szurikáta Timon és a disznó Pumba pajtásaként.


Egy digitális művész, Nikolay Mochkin megpróbálta fixálni a Disney problémáját, és megmutatta, hogy festett volna az “ élőszereplős ” Oroszlánkirály film, ha az állatoknak igazi érzelmek futnának az arcukon, és jobban hasonlítana a mesére. Megvan az élőszereplős Oroszlánkirály két kiemelt szereplője. Két szinkronhang megvan az élőszereplős Lion Kingben.


A TheWrap arról adott hírt, hogy Billy Eichner és Seth Rogen a tárgyalások végső szakaszában van annak kapcsán, hogy eljátszhassák Timont, illetve Pumbát a tervezett élőszereplős Oroszlánkirályban (The Lion King). Mint ismeretes, a filmet Jon Favreau. A Disney ikonikus mesefilmjének élőszereplős változatát A dzsungel könyve rendezője, Jon Favreau készítette el.


A harmadik legnagyobb bevételt hozó animációs film (az első a kézzel rajzolt rajzfilmek kategóriájában) mind az Egyesült Államokban, mind világviszonylatban. A Disney egyre több animációs filmjeit készíti el az előszereplős változatát. Eddig pedig nagyon bejött neki a dolog, hiszen A dzsungelkönyve és A szépség és a szörnyeteg is hatalmas siker lett. Hamarosan pedig a Dumbo is a mozikba kerül, aminek az első előzetese még június közepén csekkolhattad le. Hamarosan érkezik Jon Favreau rendezésében, Hans Zimmer zenéivel, valamint Beyoncé, Eric André, Donald Glover, Seth Rogen és Billy Eichner főszereplésével az élőszereplős Oroszlánkirály – az előzetese pedig már napvilágot látott.


Vannak alkotások, amiket nem az ihlet keltett életre, hanem inkább egy új technológia. A filmhez a beharangozó előzetes mellett egy posztert is kiraktak. Kultúra Jövő héttől lesz látható az élőszereplős Oroszlánkirály - írja a Nuus.


Azt már tudtuk, hogy újra a legendás James Earl Jones kölcsönzi hangját Mufasának, most viszont elárulták a készítők, hogy nem más mint Hugh Jackman lesz Zordon Jon Favreau filmjében. Idén már a mozikba került a Dumbo és az Aladdin, az év hátralévő részében pedig a Demóna mellett a Susi és Tekergő élőszereplős változata is debütálni fog. Különböző hírek alapján A dzsungel könyvéhez és a Szépség és a Szörnyeteghez hasonlóan, az Oroszlánkirály is több betétdalt átemel az animációs filmből, hogy azokat az újabb generációs is megismerhesse.


Az élet az úr vagy az Érzed már a szív szavát is bekerülhet a filmbeli válogatásba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések